Neler Yeni

NZXT H9 Elite vs Lian Li O11D EVO XL

hayriye

80+ Bronze
abi bilmediğimden soruyorum tamam iyi markalar işçilik iyi hoş da adam akıllı bir ustaya gitsek yarı parasına mal etmeyi bırak daha aza mal eder ama yarı fiyatına yaptıramaz mıyız yazık günah metal yığınına bu parayı vermek. A larda şapka yok kb nasıl yapılıyor bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.qp.com.tr/lian-li-o11-dynamic-evo-xl-temperli-cam-e-atx-beyaz-bilgisayar-kasasi Taksitle almayacaksan kendi sitesinde daha ucuz

Harun58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Harun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
abi bilmediğimden soruyorum tamam iyi markalar işçilik iyi hoş da adam akıllı bir ustaya gitsek yarı parasına mal etmeyi bırak daha aza mal eder ama yarı fiyatına yaptıramaz mıyız yazık günah metal yığınına bu parayı vermek. A larda şapka yok kb nasıl yapılıyor bilmiyorum

Bunlar gibi bir kasayı kesip biçip yapacak usta olsa zaten bunların seviyesinde bir yerde çalışır. Bu 2 kasanın bir çok özelliği var bizim bunları yapabilmemiz imkansız. Çünkü bunlar tasarım kasaları yani mühendislerin tasarlayıp fabrikada makinelerin ürettiği ürünler. İnce işçilik ister. Normal sanayi ustaları bunları yapamaz. Ha standart dümdüz bir demir kutu yapabilirler ama onunda hava akışından tut vida yuvalarına kadar sorun olur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Linkleri örnek olarak yolladım görsel olarak görünmesi için. Alacağım yer farklı olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,122
Üyeler
167,256
Son üye
Canberk388
Top Bottom