Kazık sakın alma onuYakın zamanda bilgisayar dizmeyi düşünüyorum. Soğutma olarakta tercihim bu olucak fakat bunu aldıktan sonra ekranını ve ya rgb fanları kullanabilmek için ek kontrolcü tarzı bir şey alınmasına gerek var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı olarak nvidiadan devam etmek istiyorumhttps://www.incehesap.com/prime-oyuncu-bilgisayari-fiyati-48012/ amd kanalında 7800x3d ve 7900xt
Hocam Ryzen 5 7500F sanki yetersiz geldi R7 7800x3d varken.Alıntıyı görüntüle
Flow Gold PBM | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 4070 Ti Super 16 GB | 500 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
attım 65.5kya sistemi 4070ti s 7800x3dEkran kartı olarak nvidiadan devam etmek istiyorum
bakmayacaksınız oraya nasıl olsa 3 gün sonra masaüstünden bakabılırsınız nasıl olsaEkranı için.
geçenlerde deepcool mystique 360 çıkmıştı 4 küsür fiyata gayet iyidi yani ekran için 9k verilmez soğutucular hakkında pek bi bilgim yok ama konu açsan bilen kişiler öneri yaparlar o soğutucu kazıkEkranı için.
degmez haocam ılla ekran ıcınse baska seceneklerde vardır bı onda yok ekranEkranı için.
teşekkür ederimattım 65.5kya sistemi 4070ti s 7800x3d
9K olmuşgeçenlerde deepcool mystique 360 çıkmıştı 4 küsür fiyata gayet iyidi yani ekran için 9k verilmez soğutucular hakkında pek bi bilgim yok ama konu açsan bilen kişiler öneri yaparlar o soğutucu kazık
msi bu 3 fanlı modelı klasık sıcaklıklarda ama 67kya msi gamıng modelını alabılırsınteşekkür ederim