🔥İndirim NZXT Kraken Elite RGB IPS LCD 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucuları 13.699TL

Bende en iyi soğutucu freezer 3 algısıyla pro modelini almıştım sonra testlere bakınca rakiplerine göre o kadar da iyi olmadığını gördüm iade ettim
thermalright warframe pro modelini alın hocam özelleştirilebilir ekranı bile var.
işte istediğim soğutucu ekranlı olmalı gif yada sıcaklık değeri vs görebilmek istiyorum ::D warframe o yüzden gayet iyi ekranı biraz ufak sanki ama olsun soğutması da iyi

Bu paraya kavisli olanlardan alırım valla bu ne

sinerjiden bir şey almak istemiyorum yoksa beklediğim bir üründü. Yuvarlak lcd olan bir aio almak istiyorum. Lian li Hydroshift II gelse alcam stokta yok ya da kraken elite...

5k lık thermalright çok daha iyi listede 2. sırada krakeni dahi tokatlamış bende düşünüyorum almayı freezer 3 pro ile arasında kalmıştım freezer aldım ama iade ettim alırsam kesin thermalright warframe alırım sanırım
Yalnız watt çok düşük benim attığım testte 225w da zorluyorlar 100wlar icin bu sogutucu sıcaklıklarına bakmaya gerek yok kendini zorlamıyordur bile 50 derece 55 den düşük diye şahsen ben bu wattlarda daha iyi diyemem cok daha sessiz olmadığı sürece. Bu cpu testini 4k ultra da yapmak gibi olmuş.

Bende en iyi soğutucu freezer 3 algısıyla pro modelini almıştım sonra testlere bakınca rakiplerine göre o kadar da iyi olmadığını gördüm iade ettim
thermalright warframe pro modelini alın hocam özelleştirilebilir ekranı bile var.
Arcticten iyi mi ? Yıllardır arctic hayali kuruyorum pro modelinin beyazını alıcaktım. Hangisi alınır sizce

Geri