Neler Yeni

NZXT KRAKEN ELİTE TR DE YOK

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
online yurtdışından getirtebilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Newegg güvenilir mi ortalama kaç günde getiriyor hiç kullandın mı birkaç arkadaşım sıkıntı yaşamış.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,627
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Newegg güvenilir mi ortalama kaç günde getiriyor hiç kullandın mı birkaç arkadaşım sıkıntı yaşamış.
kullanmadım ama şöyle bir şey de var. 150 euro üstü bir şey getirmek pahalıya patlıyor. haberin olsun .
gümrükte takılmazsa tabi. o yüzden tavsiye etmiyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
sarı sitede ki elite değil düz :D
Evet onu gördüm adam ürününün ne olduğunu bilmiyor

kullanmadım ama şöyle bir şey de var. 150 euro üstü bir şey getirmek pahalıya patlıyor. haberin olsun .
gümrükte takılmazsa tabi. o yüzden tavsiye etmiyorum.
150 euro üstüne noluyor ki? Bir de gümrükte takılma olayı ne?Duydun mu hiç öyle bir şey?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Evet onu gördüm adam ürününün ne olduğunu bilmiyor

150 euro üstüne noluyor ki? Bir de gümrükte takılma olayı ne?Duydun mu hiç öyle bir şey?
150 Euro sınırı var, üstüne gümrük vergisi geliyor. Satıcıyla iletişime geç, üstüne 10$ 20$ basarlarsa iyi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
150 Euro sınırı var, üstüne gümrük vergisi geliyor. Satıcıyla iletişime geç, üstüne 10$ 20$ basarlarsa iyi olur.
Gümrük vergisi 11.500 liralık ürün için ne kadar çıkar bir de ürünün altında 2000 tl shipping yazıyor alırsam o 2 bini ayrı gümrüğü ayrı bir de 11 bini ayrı mı veriyorum?

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,175
İsim
Turuncu Keskin
Gümrük vergisi 11.500 liralık ürün için ne kadar çıkar bir de ürünün altında 2000 TL shipping yazıyor alırsam o 2 bini ayrı gümrüğü ayrı bir de 11 bini ayrı mı veriyorum?
Evet, 2000 kargo parası. Gümrükte sürprize kalmış :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Evet, 2000 kargo parası. Gümrükte sürprize kalmış :)
Allah allah ya bu newegg tr ye gönderim yapıyosa gümrüğü de baştan ödemesi lazım ki gümrükte bir şey olmasın.Gümrükteki adamın keyfine mi kalacak bizim ürünümüz.

Top Bottom