Teşekkürler. Önceki argb fanları söküp full siyahlı gümüşlü bir kasa yapacağım gibi duruyorÖn 2x140, arka 1x140 üst 2x140 destekliyor.
Teşekkürler. Önceki argb fanları söküp full siyahlı gümüşlü bir kasa yapacağım gibi duruyorÖn 2x140, arka 1x140 üst 2x140 destekliyor.
bendeki de sanırım 14Gider de 14CM bu nasıl takarsınız bilmem.
O zaman olur.bendeki de sanırım 14
İnce vida olmaz. Kalın olan da fazla kalın olursa fan deliğine zarar verebilir.Arkadaşlar fan teslim edildi. Direkt şeffaf bir poşet içerisinde fan çıktı. Hiçbir vida veya sabitleme aparatı yok. Elimdeki standart kasa vidalarının da çoğu ince geldi fana göre. Birkaç tane kalın olan vida var sanırım onlar ancak tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yuvanın iç kısmına kablo toplayıcıdan parça kesip koyacağım aksi halde vida ince kaldığı için ses yapar diye düşünüyorum.
Hocam ince dediğim aslında ince değil. Hepsi standart kasa fanı vidası. Fakat markalardan kaynaklı çok minimal kalınlık farkları var. Nispeten daha kalın olan tuttu bu fanı ama diğerleri gevşek kaldı. Öyle ya da böyle bu paraya bu fan yine alınır. Elimde Phanteks 14 cm fanlar olmasa daha çok alıp komple Nzxt yapardım fanları.İnce vida olmaz. Kalın olan da fazla kalın olursa fan deliğine zarar verebilir.
Bu yüzden uyarmıştım.
Bir görselini atma şansınız var mı?Arkadaşlar fan teslim edildi. Direkt şeffaf bir poşet içerisinde fan çıktı. Hiçbir vida veya sabitleme aparatı yok. Elimdeki standart kasa vidalarının da çoğu ince geldi fana göre. Birkaç tane kalın olan vida var sanırım onlar ancak tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O yuvanın iç kısmına kablo toplayıcıdan parça kesip koyacağım aksi halde vida ince kaldığı için ses yapar diye düşünüyorum.
İşte normalde markalar arası fark etmiyor. NZXT böyle bir saçmalık yapmış.Fakat markalardan kaynaklı çok minimal kalınlık farkları var.
Bunun ucuz olmasının sebebi kasadan sökülmesi falan olabilir bu arada. Normalde öyle poşetle gelmiyor diye biliyorum.İşte normalde markalar arası fark etmiyor. NZXT böyle bir saçmalık yapmış.
Hayırlı olsun.