Neler Yeni

🔥İndirim NZXT RF-AP140-FP AER P 140mm Tekli Fan 200TL

TeknoAdam

80+
N11 için fırsat40 kodu var şu an. Değerlendirebilirsiniz fan için.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emir Deniz
Yorumlardan anladığım kadarıyla egzoz fanı olarak kullanmak için iyi bu fan. Kule tipi soğutucu kullanıyorum. Onun üstüne 1 adet üst arka tarafa bundan koyarsam sıcak havanın tahliyesi için iyi olur sanırım.
Alınır mı?

Can...

80+ Platinum

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,422
İsim
Hacı

TeknoAdam

80+
Arkadaşlar fan teslim edildi. Direkt şeffaf bir poşet içerisinde fan çıktı. Hiçbir vida veya sabitleme aparatı yok. Elimdeki standart kasa vidalarının da çoğu ince geldi fana göre. Birkaç tane kalın olan vida var sanırım onlar ancak tutar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

O yuvanın iç kısmına kablo toplayıcıdan parça kesip koyacağım aksi halde vida ince kaldığı için ses yapar diye düşünüyorum.

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar fan teslim edildi. Direkt şeffaf bir poşet içerisinde fan çıktı. Hiçbir vida veya sabitleme aparatı yok. Elimdeki standart kasa vidalarının da çoğu ince geldi fana göre. Birkaç tane kalın olan vida var sanırım onlar ancak tutar.

O yuvanın iç kısmına kablo toplayıcıdan parça kesip koyacağım aksi halde vida ince kaldığı için ses yapar diye düşünüyorum.
İnce vida olmaz. Kalın olan da fazla kalın olursa fan deliğine zarar verebilir.

Bu yüzden uyarmıştım.

TeknoAdam

80+
İnce vida olmaz. Kalın olan da fazla kalın olursa fan deliğine zarar verebilir.

Bu yüzden uyarmıştım.
Hocam ince dediğim aslında ince değil. Hepsi standart kasa fanı vidası. Fakat markalardan kaynaklı çok minimal kalınlık farkları var. Nispeten daha kalın olan tuttu bu fanı ama diğerleri gevşek kaldı. Öyle ya da böyle bu paraya bu fan yine alınır. Elimde Phanteks 14 cm fanlar olmasa daha çok alıp komple Nzxt yapardım fanları.

talon2445

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
rasim atalay
Alan arkadaşlara hayırlı olsun bi görsel paylaşırsanız bizde görsek harika olur dostlar..

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,308
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Bir görselini atma şansınız var mı?

Fantastiktürk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,964
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
İşte normalde markalar arası fark etmiyor. NZXT böyle bir saçmalık yapmış.

Hayırlı olsun.
Bunun ucuz olmasının sebebi kasadan sökülmesi falan olabilir bu arada. Normalde öyle poşetle gelmiyor diye biliyorum.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Kasamda 3 önde 1 arkada egzoz fanı var. Üst tarafa bir tane daha egzoz eklesem ne kadar derece farkı oynar arkadaşlar takmaya değer mi?

Top Bottom