Neler Yeni

NZXT RL-KRX73 VS ARCRİC LF II

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
https://www.hepsiburada.com/nzxt-rl...5R0K1?magaza=Aptek&url_src=and-product-detail
Arkadaşlar bu soğutucuyu mu alayım yoksa arctic liquid freezer ii 360mm mi alayım? bu hepsiburada da indirim de bütçeme yetiyor kasam da beyaz renk olduğu için baya uyumlu oluyor benim için önemli olan soğutma ve ses seviyesi hangisini almalıyım sizce arada çok az fark varsa nzxt alabilirim kasamla baya uyuyor

not: Lian Li Liquid III kasam var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sanırım fiyatı iyi indirimde sıcak fırsatlara açılır mı konusu? başkalarıda yararlansın.

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Lian li galahad al. X73 rgb 1400rpm seside yüksek. X73 rgb olmayan modeli iyi. Lianli galahad beyaz alabilirsin

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lian Li Galahad da problem yaşayan çok gördüm benim bütçem 4k mümkünse güzel beyaz bir 360mm lik sıvı soğutucu ya da diyahda olur ama öncelik beyaz önerebilme şansınız var mı?

Mujka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Mustafa Polat
https://www.hepsiburada.com/nzxt-rl...5R0K1?magaza=Aptek&url_src=and-product-detail
Arkadaşlar bu soğutucuyu mu alayım yoksa arctic liquid freezer ii 360mm mi alayım? bu hepsiburada da indirim de bütçeme yetiyor kasam da beyaz renk olduğu için baya uyumlu oluyor benim için önemli olan soğutma ve ses seviyesi hangisini almalıyım sizce arada çok az fark varsa nzxt alabilirim kasamla baya uyuyor

not: Lian Li Liquid III kasam var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada sanırım fiyatı iyi indirimde sıcak fırsatlara açılır mı konusu? başkalarıda yararlansın.
Kasayı yanlış mı yazdınız hocam Liquid değil de Lancool olmasın
Galahad diyecektim tam ben de tercih etmezsiniz galiba beyaz istiyorsanız X73 en mantıklısı gibi.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
283
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
lanc
Kasayı yanlış mı yazdınız hocam Liquid değil de Lancool olmasın
Galahad diyecektim tam ben de tercih etmezsiniz galiba beyaz istiyorsanız X73 en mantıklısı gibi.
lancool pardon kafa yandı ya

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)