Neler Yeni

NZXT Şubat ayında Türkiye'de!

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
Son bir kaç aydır Türkiye'de satılan NZXT ürünlerinin sayısı bir elin parmağını geçmiyordu. Ben de dayanamayıp NZXT'nin distribütörlüğünü yapan QP Bilişim'e mesaj attım.

qp.png

QP, NZXT stokları için Şubat ayı tarihini verdi. Bunun üstüne Abdullah abi Instagram hesabından şöyle bir paylaşım yaptı;

1610206837796.png

Çıktığı günden beri Türkiye'ye hiç uğramayan H510 Elite bile stoklara gelecek. E serisi güç kaynakları ve N7 Z490/N7 Z390 anakartlar da stoklara gelirse gerçekten tadından yenmez. Sistem toplamayı düşünen arkadaşlar dilerlerse Şubat ayını bekleyebilirler.

The NZXT N7 Z490 Motherboard Review: From A Different Direction
NZXT E850 - 850-Watt ATX Gaming Power Supply (PSU) - Fully Modular Design -  80 Plus Gold Certified - Silent Operation - Digital Voltage and Temperature  Monitoring - 10 Year Warranty - Newegg.com

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,138
İsim
Umut Dağ
Umarım gelirler, bir de özel fiyat bandında gelirlerse ülkede tadından yenmez ama bilin bakalım satıcılar ne kadar kar koyup satacak. Bence çok az kar koyarlar sonuçta bizim esnafımız düzgün😊

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Ürünler sade ve çok hoş duruyor ama...

Bir anakartı o kadar sade görmeye alışamam herhalde. Normalde ben sadeliği severim ama nedense NZXT ürünleri biraz aşırı sade geliyor bana bile. Hatta biraz içimi sıkacak kadar sade, bakınca bile bir garip hissettiriyor. Belki alışkın olmadığımdan, belki de göz zevkinden... O yüzden tercih edeceğimi pek sanmıyorum.

Son düzenleme:

hadwiger

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
hadwiger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada NZXT'nin anakartları ve güç kaynakları yakışıklı olduğu kadar da kaliteli. PSU zaten Tier A, üst düzey. Anakart da ASRock üretimi ve VRM'leri çok iyi.

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Para varmı diyen yok ....

goshawk

80+ Bronze