Neler Yeni

Nzxt tarzı kasa

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Aklımda sharkoon rgb flow ve puresteel var baska oneriniz varmı?

T.P.G.

80+ Titanium
Pure Steel ve RGB Flow sağlam kaliteli kasalardır Gamebooster gibi bir markadan alma derim. Yanına fan alırsın ya da TG5-TG6 düşünebilirsin.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pure Steel ve RGB Flow sağlam kaliteli kasalardır Gamebooster gibi bir markadan alma derim. Yanına fan alırsın ya da TG5-TG6 düşünebilirsin.
Nzxt tarzı yani önü kapalı temperli camı olan

T.P.G.

80+ Titanium
Nzxt tarzı yani önü kapalı temperli camı olan
Toplam bütçe verirsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Pure Steel daha iyidir ancak fan alman gerekebilir yanına. Kasa alttan ve yanlardan alıyor fanlar da alta takılıyor bu sayede aldığı havayı direkt ekran kartına üflüyor yani o konuda çok daha iyidir Pure Steel. O yüzden Pure Steel alın derim.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,313
İsim
Diyarhan
Corsair 275r modeli var.

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
Corsair 275r modeli de var. Beyaz seçeneği de var.

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Toplam bütçe verirsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Pure Steel daha iyidir ancak fan alman gerekebilir yanına. Kasa alttan ve yanlardan alıyor fanlar da alta takılıyor bu sayede aldığı havayı direkt ekran kartına üflüyor yani o konuda çok daha iyidir Pure Steel. O yüzden Pure Steel alın derim.
Bütce sıkıntı değil ileride zaten ek olarak fan alacağım bende onun tarafındayım ama psu ust tarafta pek güzel gözükmemiş ama bir sorum var baya video izledim adamlara 4 adet rgb fan gelmis ama özelliklerinde 2 adet fan var yazıyor olay nedir incehesaptan alicagim icin 2 adet gelicek acaba onlarmıdır ?

T.P.G.

80+ Titanium
Bütce sıkıntı değil ileride zaten ek olarak fan alacağım bende onun tarafındayım ama PSU ust tarafta pek güzel gözükmemiş ama bir sorum var baya video izledim adamlara 4 adet rgb fan gelmis ama özelliklerinde 2 adet fan var yazıyor olay nedir incehesaptan alicagim icin 2 adet gelicek acaba onlarmıdır ?
Technopat'ta İncehesap'tan alıp fanlı gelen bir arkadaşım var. Bilmiyorum kontrol ettikten sonra fan alabilirsin. PSU'nun üst tarafta olması rahatsız ediyorsa benim de kullandığım NZXT S340 alabilirsin ama çok pahalı şu an.

• Beğen
Reaksiyonlar: Chan

Chan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,693
İsim
Can Öztürk
Technopat'ta İncehesap'tan alıp fanlı gelen bir arkadaşım var. Bilmiyorum kontrol ettikten sonra fan alabilirsin. PSU'nun üst tarafta olması rahatsız ediyorsa benim de kullandığım NZXT S340 alabilirsin ama çok pahalı şu an.
Istediğim model :) ilk gördüğümde aşık olmuştum kasaya 850 tl suan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,785
Son üye
vatansemi
Top Bottom