Chan
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Aklımda sharkoon rgb flow ve puresteel var baska oneriniz varmı?
Bir bak belki tg6 yı beğenirsin.Aklımda sharkoon rgb flow ve puresteel var baska oneriniz varmı?
Toplam bütçe verirsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Pure Steel daha iyidir ancak fan alman gerekebilir yanına. Kasa alttan ve yanlardan alıyor fanlar da alta takılıyor bu sayede aldığı havayı direkt ekran kartına üflüyor yani o konuda çok daha iyidir Pure Steel. O yüzden Pure Steel alın derim.Nzxt tarzı yani önü kapalı temperli camı olan
Bütce sıkıntı değil ileride zaten ek olarak fan alacağım bende onun tarafındayım ama psu ust tarafta pek güzel gözükmemiş ama bir sorum var baya video izledim adamlara 4 adet rgb fan gelmis ama özelliklerinde 2 adet fan var yazıyor olay nedir incehesaptan alicagim icin 2 adet gelicek acaba onlarmıdır ?Toplam bütçe verirsen daha rahat yardımcı olabiliriz. Pure Steel daha iyidir ancak fan alman gerekebilir yanına. Kasa alttan ve yanlardan alıyor fanlar da alta takılıyor bu sayede aldığı havayı direkt ekran kartına üflüyor yani o konuda çok daha iyidir Pure Steel. O yüzden Pure Steel alın derim.
Technopat'ta İncehesap'tan alıp fanlı gelen bir arkadaşım var. Bilmiyorum kontrol ettikten sonra fan alabilirsin. PSU'nun üst tarafta olması rahatsız ediyorsa benim de kullandığım NZXT S340 alabilirsin ama çok pahalı şu an.Bütce sıkıntı değil ileride zaten ek olarak fan alacağım bende onun tarafındayım ama PSU ust tarafta pek güzel gözükmemiş ama bir sorum var baya video izledim adamlara 4 adet rgb fan gelmis ama özelliklerinde 2 adet fan var yazıyor olay nedir incehesaptan alicagim icin 2 adet gelicek acaba onlarmıdır ?
Istediğim model ilk gördüğümde aşık olmuştum kasaya 850 tl suanTechnopat'ta İncehesap'tan alıp fanlı gelen bir arkadaşım var. Bilmiyorum kontrol ettikten sonra fan alabilirsin. PSU'nun üst tarafta olması rahatsız ediyorsa benim de kullandığım NZXT S340 alabilirsin ama çok pahalı şu an.
İştee içinde gelen fan sayısı biraz can sıkıyor o paraları verip alınca. Ben alırken Dolar 5.28 civarıydı o zamanlar alınabilirdi.Istediğim model ilk gördüğümde aşık olmuştum kasaya 850 tl suan