Neler Yeni

Nzxt Türkiye'ye nasıl ulaşabilirim ?

YiğitAysul

80+ Silver
Nzxt Türkiye'ye (eğer varsa ) nasıl ulaşabilirim ? ( e-posta , telefon numarası vb. )

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
NZXT Türkiye distribütörü arena bilgisayar daha önce nzxt sıvı soğutucu servise göndermiştim.

YiğitAysul

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Peki bir parça istesem geri dönerler mi ?
kendim de bir tekniker olarak hiç bir teknik servis parça satışı yapmaz cihazı bize gönderin derler arıza tespit çıkarır değişecekse parça fiyat teklifi gönderirler.

YiğitAysul

80+ Silver
kendim de bir tekniker olarak hiç bir teknik servis parça satışı yapmaz cihazı bize gönderin derler arıza tespit çıkarır değişecekse parça fiyat teklifi gönderirler.
Ön panel isteyecektim bunun için de bence arıza tespit yapmalarına gerek yok

yerçileği

80+ Bronze
Steelseriesten herhangi bir kablo istediğimde herhangi bir şey sormadan direk gönderdiler kabloyu ücretsiz şekilde kablonun internet satış fiyatı 200tl küsürdü

Yanakay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
Metin Vardar
Steelseriesten herhangi bir kablo istediğimde herhangi bir şey sormadan direk gönderdiler kabloyu ücretsiz şekilde kablonun internet satış fiyatı 200tl küsürdü
kabloyu bizde gönderiyoruz ücretsiz veriyoruz, gerçi biz endüstriyel telefonlar ile ilgileniyoruz ama logitech gibi güclü büyük firmalar tr de distrübütörlüğü yok direk kedileri hizmet verdikleri için normaldir.

YiğitAysul

80+ Silver
kabloyu bizde gönderiyoruz ücretsiz veriyoruz, gerçi biz endüstriyel telefonlar ile ilgileniyoruz ama logitech gibi güclü büyük firmalar tr de distrübütörlüğü yok direk kedileri hizmet verdikleri için normaldir.
En iyisi sormak sormaktan zarar gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail mi atmıştınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Anıl Özaydın
Merhaba. Sırf size bunu sormak için üye oldum umarım görürsünüz. Arena bilgisayardan kasa için ön panel istediğinizde size verdiler mi acaba ? H7 Elite kasam için Flow panel isteyeceğim.

YiğitAysul

80+ Silver
Merhaba. Sırf size bunu sormak için üye oldum umarım görürsünüz. Arena bilgisayardan kasa için ön panel istediğinizde size verdiler mi acaba ? H7 Elite kasam için Flow panel isteyeceğim.
Maalesef vermediler gerekçesini hatılamıyorum fakat kırılmış olması gerekiyor tarzında bir cevap vermişlerdi isterseniz sizde mail atın

Top Bottom