YiğitAysul
80+ Silver
Nzxt Türkiye'ye (eğer varsa ) nasıl ulaşabilirim ? ( e-posta , telefon numarası vb. )
Peki bir parça istesem geri dönerler mi ?NZXT Türkiye distribütörü arena bilgisayar daha önce nzxt sıvı soğutucu servise göndermiştim.
kendim de bir tekniker olarak hiç bir teknik servis parça satışı yapmaz cihazı bize gönderin derler arıza tespit çıkarır değişecekse parça fiyat teklifi gönderirler.Peki bir parça istesem geri dönerler mi ?
Ön panel isteyecektim bunun için de bence arıza tespit yapmalarına gerek yokkendim de bir tekniker olarak hiç bir teknik servis parça satışı yapmaz cihazı bize gönderin derler arıza tespit çıkarır değişecekse parça fiyat teklifi gönderirler.
Steelseriesten herhangi bir kablo istediğimde herhangi bir şey sormadan direk gönderdiler kabloyu ücretsiz şekilde kablonun internet satış fiyatı 200tl küsürdükendim de bir tekniker olarak hiç bir teknik servis parça satışı yapmaz cihazı bize gönderin derler arıza tespit çıkarır değişecekse parça fiyat teklifi gönderirler.
kabloyu bizde gönderiyoruz ücretsiz veriyoruz, gerçi biz endüstriyel telefonlar ile ilgileniyoruz ama logitech gibi güclü büyük firmalar tr de distrübütörlüğü yok direk kedileri hizmet verdikleri için normaldir.Steelseriesten herhangi bir kablo istediğimde herhangi bir şey sormadan direk gönderdiler kabloyu ücretsiz şekilde kablonun internet satış fiyatı 200tl küsürdü
En iyisi sormak sormaktan zarar gelmezkabloyu bizde gönderiyoruz ücretsiz veriyoruz, gerçi biz endüstriyel telefonlar ile ilgileniyoruz ama logitech gibi güclü büyük firmalar tr de distrübütörlüğü yok direk kedileri hizmet verdikleri için normaldir.
Mail mi atmıştınız ?Steelseriesten herhangi bir kablo istediğimde herhangi bir şey sormadan direk gönderdiler kabloyu ücretsiz şekilde kablonun internet satış fiyatı 200tl küsürdü
EvetEn iyisi sormak sormaktan zarar gelmez
Mesaj otomatik birleştirildi:
Mail mi atmıştınız ?
Maalesef vermediler gerekçesini hatılamıyorum fakat kırılmış olması gerekiyor tarzında bir cevap vermişlerdi isterseniz sizde mail atınMerhaba. Sırf size bunu sormak için üye oldum umarım görürsünüz. Arena bilgisayardan kasa için ön panel istediğinizde size verdiler mi acaba ? H7 Elite kasam için Flow panel isteyeceğim.