BERKANY
80+ Silver
Dahası
iflas dediği kazdığının yarısını kaybetmiştir büyük ihtimal. hayırlısı yapacak bir şey yok.
Kazım zorluğu, ETH patladığında ekran kartları da bu fiyatlarda değildi1900 dolar olunca nasıl kar sağlamıyor? Bu mining olayı patladığında ETH 1700 dolar bile değildi.
Benim mining ilgi seviye ektedir. Gerçi suç sizde değil tüm youtuberlar eth fiyatı eth fiyatı diye diye kafanızı bitirdi ama kimse asıl olayın o olmadığını söylemedi1900 dolar olunca nasıl kar sağlamıyor? Bu mining olayı patladığında ETH 1700 dolar bile değildi.
elektrik masrafı da varKazım zorluğu, ETH patladığında ekran kartları da bu fiyatlarda değildi
aboww geçmiş olsunLiverpoola oynamak akıl kârı değil. 5k attım reale Winner takım dururken başkasına oynanır mı?
Yok daha kendini amorti etmemiştir. Kartları 16.000e almıştı şuan 6000lerde çünküHerkes kripto yazmış da bunca zaman kazım yaptı bu adam kartlar kendini amorti etmiş kazanacağını kazanmıştır riglerle alakalı ise iflas değildir kârdan zarardır bence
Tanesini bu fiyata almamıştır bence 1660 Super bundan ucuza her zaman bulunuyordu zaten16.000
Kazandım hocamaboww geçmiş olsun
Liverpoola oynamak akıl kârı değil. den sonrasını okudum ama neden böyle bir şey yazmışım bilmiyorum sınavdan çıktığım için olabilir kusura bakmayınKazandım hocam