Neler Yeni

O Ses Türkiye Rap (!) Rezilliği

LvdR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
Taha Yerlikaya
Jürilerinden belli değil mi zaten ?
Rap adı altında kaliteli rap, hatta kaliteyi de geçtim rap yapmayan kişilerin bulunduğu jüri kadrosu oluştur, sonra bunlardan kaliteli rap seçmelerini iste. Onlarda haklı rapten anlamayınca böyle oluyor 🙄

-10 yaşındaki kardeşime sordum dedim ki "Hadise rapçi mi ?"
Popçu dedi.
evet..

Son düzenleme:

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
eskiden rap dinlerdim trap denen lanet çıktığından beri popdan farksız oldu artık dinlemiyorum çoğu has sanatçıda ortama uyum sağlamaya çalışıyor suyu çıktı zaten jurilere baksana murda desen ne dediği belli değil geviş getiriyormuş gibi sesler çıkarıyor orada rapçi olmayan bi juri bile var rezalet

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
düşe galga geldik buralar e baba
Çok Üzülüyorum Bu Duruma
Rap Keşke Panorama Harem Dinlediğim Zamanlara Dönse de Gerçek Rap Dinlesek
Rap 10 Yıl Geri gitse 30 Yıl İleri Gider

.RBO.

80+ Silver
Arkadaşlar Bugün İnstagramda Bir Post Gördüm
Postta O Ses Türkiye Rap'in Bir Bölümünden Kesitler Verilmişti. Bende Pek Umutlu Olmadan Acaba Düzgün bir şey var mı diye izledim.
Gördüklerim Karşısında Şok oldum.

1. Videodaki Arkadaş Hamza Tarman İsimli kardeşimiz.
Ve Lirikalite Açısından Bana Göre En iyisi. Old School Açlığımıza Bir nebze de olsa şifa olabilecek birisi.
Ama Arkadaşı Seçmiyorlar. Sebebi Ne Biliyor Musunuz :
BİZ TRAP SÖYLEYEN YARIŞMACI ARIYORUZ

Sebebe Bakar mısınız ? Trap Arıyorlarmış. Programın İsmi Rap ama gerçek Rap yapanlar seçilmiyor
3.deki Nefes Kontrolünü Bilmeyen , Beati Kaçıran Kızı Seçiyorlar.

Ben Bu olay karşısında çok kırgın ve üzgünüm. Yarışma Duyurulunca Heyecanlanmıştım , Rap tekrardan gençlerle dirilecek diye düşündüm.
Ancak Hadise , Murda , Mero'nun Jüri Seçilmesiyle umutlarım tuzla buz oldu.
Bu olaydan sonra tuzla buz olan umutlarım tamamen toz oldu

Umarım Rapi Tekrardan düzeltebiliriz. Yoksa bu tür için her şeyini feda eden ustaların emekleri , Para , Şan , Şöhret , Karı , Kız İçin tamamen yok olacak.

Onların Dev Bütçelerle , Milyonlarca dolar parayla yaptıkları yarışma ,
Rapçilerin para bulamayıp otostop çekerek geldikleri Dev Rap Freestyle'ın yanından bile geçemez. Kıyaslanamaz bile. Kalite Açısından O Ses Türkiye Rap Vasat Durumdadır.

Sağlıcakla Kalın , Hoşça Kalın

"Tek plan ticaret, bu davadan ettiniz hep firar"
AlTın GölYe mAhalle müccü Güccü benide seçsene Acun ape (!) 3 teki kızı seçip 1 deki adamı nasıl seçmiyorlar zaten jürilerde belli hadise ve rap o.O2

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Aga bunlar çok boş çarlar ya, mero ne ? Murda ne dödşeçeşdöwiwö gece günüğz gejee günğüüzzz o ye a ye e ye

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Hip-Hop bir kültür ve Rap müzik bu kültürün dallarından sadece 1 tanesi. Trapde aynı şekilde. Tutturmuşsunuz gerçek rap diye. Ne kardeşim gerçek rap? Dümdüz beatin üstüne lirik yazıp standart kafiye biçimleriyle sistem eleştiren sözler okumak size göre gerçek rap bide içinde sistem karşıtı sözleri olunca siz orgazm oluyorsunuz. Bütün rapçiler aynı rapi yapsın istiyorsunuz. Çıkan bütün albümler sistem eleştirsin istiyorsunuz. Gerektiğinde yapıyorlar zaten yine. Şu bomboş olan gerçek rap muhabbetini kesin çünkü anavatanında bile bu kadar tatava yapan yok. Rapin ilahları dediğimiz pac ve biggie gibi rapçiler bile beğenmediğiniz karı kız rapi tarzını yapıyordu. Rap sadece battle ve protest parçalardan ibaret değil dostlar. Ben rap müziğin Türkiyede geldiği konumdan çok memnunum. Dünya çapında dinlenir olduk neredeyse. Rapin bu hali piyasaya can getirdi kimse kusura bakmasın bu konuda dibine kadar haklı olduğuma eminim. Tüm dünya için söylüyorum bunu çünkü insanlar sıkıldı artık. Zamanında 3-5 dolar için market soyan nigı abilerimiz bugün şarkılarında kazandığı paranın keyfini sürüyor kardeşim. Şu muhabbeti bitirin artık.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hip-Hop bir kültür ve Rap müzik bu kültürün dallarından sadece 1 tanesi. Trapde aynı şekilde. Tutturmuşsunuz gerçek rap diye. Ne kardeşim gerçek rap? Dümdüz beatin üstüne lirik yazıp standart kafiye biçimleriyle sistem eleştiren sözler okumak size göre gerçek rap bide içinde sistem karşıtı sözleri olunca siz orgazm oluyorsunuz. Bütün rapçiler aynı rapi yapsın istiyorsunuz. Çıkan bütün albümler sistem eleştirsin istiyorsunuz. Gerektiğinde yapıyorlar zaten yine. Şu bomboş olan gerçek rap muhabbetini kesin çünkü anavatanında bile bu kadar tatava yapan yok. Rapin ilahları dediğimiz pac ve biggie gibi rapçiler bile beğenmediğiniz karı kız rapi tarzını yapıyordu. Rap sadece battle ve protest parçalardan ibaret değil dostlar. Ben rap müziğin Türkiyede geldiği konumdan çok memnunum. Dünya çapında dinlenir olduk neredeyse. Rapin bu hali piyasaya can getirdi kimse kusura bakmasın bu konuda dibine kadar haklı olduğuma eminim. Tüm dünya için söylüyorum bunu çünkü insanlar sıkıldı artık. Zamanında 3-5 dolar için market soyan nigı abilerimiz bugün şarkılarında kazandığı paranın keyfini sürüyor kardeşim. Şu muhabbeti bitirin artık.
Para Kazanmaları , Çok Dinlenmeleri
Kaliteli Olduklarını gösterir mi ?
Ayrıca Lütfen Videolara bir göz at. 1. videodaki arkadaş ile 3. videodaki arkadaşı karşılaştır

Sence Hangisi Daha iyi ? Dürüst Ol
Rap Artık Ticaret Meselesi , Poptan Farkı kalmadı. VE Ben bu durumdan rahatsızım

Ayrıca Sürekli Protest İstediğimiz Falan Yok. Rapin Söylediğin Gibi Bir çok kolu var. Bizim eleştirdiğimiz "Rap" İsimli Bir yarışmada tek kolunun seçilmesi

Bu Videodan Rap Türlerini Anlayabilirsin. Protest Sadece Biri

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Olm dediğin kızı açınca Elanur Twitch'i bırakıp O Ses'e katıldı sandım. o.O2

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Para Kazanmaları , Çok Dinlenmeleri
Kaliteli Olduklarını gösterir mi ?
Ayrıca Lütfen Videolara bir göz at. 1. videodaki arkadaş ile 3. videodaki arkadaşı karşılaştır

Sence Hangisi Daha iyi ? Dürüst Ol
Rap Artık Ticaret Meselesi , Poptan Farkı kalmadı. VE Ben bu durumdan rahatsızım
Para kazanmaları değil ama çok dinleniyorsa ülkeye ve dünyaya hitap ediyor demektir güzel kardeşim. Şuanki altyapılar beatler vb çok üst seviyede. Old school altyapı kulak doyurmaz artık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,710
Üyeler
161,740
Son üye
Elarcia
Top Bottom