Neler Yeni

ÖBA Otomatik Oynatıcı

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
İnternette içinde ne olduğu belli olmayan hali hazırda bir sürü program vardı, ben de güvenilir olması için kaynak kodlarını paylaştığım projemi yayınlıyorum.

Program Hakkında Bilgiler

- Program Python ile yazılmıştır, arayüzü olan basit bir makro uygulamasıdır.

- Program çalışırken ekran görüntüsünü işleyerek çalışmaktadır, bu yüzden bir yere gideceğiniz zaman programı açık bırakabilirsiniz.

- Programda pyautogui, tkinter, keyboard, os, multiprocessing ve time modülleri kullanılmıştır.

- Programı atadığınız kısayol ile kapatabilirsiniz.

Uyarılar

- Program Chrome tarayıcısında %100 site büyütme boyutunda farklı ekran boyutlarında çalışabilmektedir.

- Program 32 bit pyinstaller ile bundle edilmiştir, 64 bit sistemlerde de çalışmaktadır.

- Program Windows 10 64 bit sistemde kusursuz çalışmaktadır, program diğer sistemlerde denenmemiştir. Bu konuda geri dönüşlerinizi beklemekteyim.

- Program "Eğitime başla/Eğitime devam et" tuşuna basılıp yeni ekran açıldığı zaman en önde tarayıcı gözükecek şekilde çalıştırılmalıdır.

- Program çalışırken fare ile oynanmamalıdır, eğer oynarsanız büyük ihtimalle programın videoyu kontrol etme mekanizması bozulacaktır.

- Programı açtıktan sonra bilgisayarın kapanmaması için bilgisayarın kapanma süresi ayarlanmalıdır.

Kaynak kodları:

Executable hali:

Executable halinin virustotal sonucu: (Bazı antivirüslerin pozitif demesinin sebebi dosyanın sfx arşivi olmasındandır. Behavior kısmından program açıldığı zaman neler yaptığını kendiniz inceleyebilirsiniz. )

Harrison

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Enes karpınar
Hocam bunlar hep tespit ediliyor ya

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bunlar hep tespit ediliyor ya
Yok hocam bu sunucu tarafında hiçbir işlem yapmıyor, sizin yapacağınız video izleme atlama işlemini siz yerine bu program yapıyor. Tespit edilmesi imkansız.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Bu tam olarak ne işe yarıyor ve nerede kullanılıyor, anlatabilir misiniz merak ettim

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Bu tam olarak ne işe yarıyor ve nerede kullanılıyor, anlatabilir misiniz merak ettim
ÖBA'daki uzman öğretmenlik videolarını otomatik oynatmaya yarıyor. İnternette hazırda yapılanların kaynak kodları olmadığı için kendim yapmaya karar verdim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar
ÖBA'daki uzman öğretmenlik videolarını otomatik oynatmaya yarıyor. İnternette hazırda yapılanların kaynak kodları olmadığı için kendim yapmaya karar verdim.
Teşekkür ler hocam babam videoları daha çabuk bitircek

MehmetKl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet K
Programın v1.2.2 sürümü çıkmıştır.

Yenilikler

- Arayüz geliştirildi.
- Hata yakalama geliştirildi. Program artık beklenmedik bir şekilde durduğunda uyarı verecek.
- Programın stabilitesi arttırıldı.

Maalesef executable halini paylaşamıyorum (githubdaki ve dropbox'ta yayınlanan executable programın v1.2.1 sürümüdür.) ancak kaynak kodlarını kendiniz çalıştırabilirsiniz:

Rik Sançez

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
612
İsim
.
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım
Valla hocam sizinki farklı program olmalı. Bu programı 28 Temmuzda yayınladım.
Bu programı vaktim olursa deneyip düzeltmenize yardımcı olacağım dostum Python dışında başka bir dil kullandın mı?

Top Bottom