ayrı konu açarsanız daha iyi olurVarmı bildiğin bir yer indirebileceğim
Ne alaka? Konu zaten AC Valhalla Türkçe desteği konusu. Ne için ayrı konu açsın?ayrı konu açarsanız daha iyi olur
Teşekkürler hocamNe alaka? Konu zaten AC Valhalla Türkçe desteği konusu. Ne için ayrı konu açsın?
Animus yaması.Assassin's Creed Valhalla - Türkçe Yama (animusprojesi & Makine Çeviri)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
pardon başlığa dikkat etmemişim ben başka bir hatadan dolayı konu açtı sandım .Ne alaka? Konu zaten AC Valhalla Türkçe desteği konusu. Ne için ayrı konu açsın?
Animus yaması.Assassin's Creed Valhalla - Türkçe Yama (animusprojesi & Makine Çeviri)
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Kardeşim nasıl yapılıyor yardımcı olur musunNe alaka? Konu zaten AC Valhalla Türkçe desteği konusu. Ne için ayrı konu açsın?
Dosya içindekileri oyunun kurlu olduğu yere at. işaretli olanı çalıştır.Kardeşim nasıl yapılıyor yardımcı olur musun
Olur oyunu tam indirip deneyin ama benim hatırladığım kadarıyla bu yama eski ilk kırıldığı zaman bu vardı.Oyun %100 inmemiş şimdi fark ettim ondan olmuyor olabilir mi
Tamamdır siz yine, atın, olmaz ise denerim , sonuç alamaz isem buraya yazarımOlur oyunu tam indirip deneyin ama benim hatırladığım kadarıyla bu yama eski ilk kırıldığı zaman bu vardı.
Siz oyunu tam indirin yamayı yapın olmazsa cevap yazın yama atayım size
Tamamdır siz yine, atın, olmaz ise denerim , sonuç alamaz isem buraya yazarım