Neler Yeni

Grand Theft Auto VI için Türkçe dil desteği kampanyası

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
ingilizce öğrenin, film-dizi ve oyunlarla da gelişir hem
Konu bilip bilmemek mi? Herkes gibi bizde aynı parayı veriyoruz artık ve kimse bizi umursamıyor. Ayrıca Türkçe, yaklaşık 90 milyon konuşanı ile dünyada en çok konuşulan 17. dildir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimsenin hevesini kırmak istemem fakat Rockstar medyayı vesayre şeyine sallayan bir firma değil. Bu kampanyaya tüm Türk oyuncular katılsa dahi bir şey değişeceğini sanmıyorum.
Emin ol ciddi katılım gelirse her türlü dikkate alacaklar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Arkadaşlar bu uygulamayı twittere taşısak daha fazla etkisi olmaz mı ?
Yayıncılara da bir şekilde ulaşsak hepsi paylaşsa destek çıksa ?

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar bu uygulamayı twittere taşısak daha fazla etkisi olmaz mı ?
Yayıncılara da bir şekilde ulaşsak hepsi paylaşsa destek çıksa ?
Konu bilip bilmemek mi? Herkes gibi bizde aynı parayı veriyoruz artık ve kimse bizi umursamıyor. Ayrıca Türkçe, yaklaşık 90 milyon konuşanı ile dünyada en çok konuşulan 17. dildir.

Zaman kaybı neden mi ? RDR 2 de yapıldı bu kampanya Animus çeviri önderliğinde ve sonuç ; Rockstar Animus çeviriyi iptal etmesini istedi yoksa dava açıcaktı. Yani firma bilerek istemiyor TÜRKÇE yi.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Zaman kaybı neden mi ? RDR 2 de yapıldı bu kampanya Animus çeviri önderliğinde ve sonuç ; Rockstar Animus çeviriyi iptal etmesini istedi yoksa dava açıcaktı. Yani firma bilerek istemiyor TÜRKÇE yi.
Dilimizle veya bizimle ne alıp veremedikleri var ki? Bilginiz var mı?

The Semih

80+ Gold
Dilimizle veya bizimle ne alıp veremedikleri var ki? Bilginiz var mı?
Tahminim Rockstar oyunları en çok crack kullanan ülkelerden biri olduğumuz için olabilir, başka ne olabilir ki siyasi desem mantıksız çünkü ABD ÇİN düşman devlet ve çince var oyunda.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
557
İsim
Tümay
Tahminim Rockstar oyunları en çok crack kullanan ülkelerden biri olduğumuz için olabilir, başka ne olabilir ki siyasi desem mantıksız çünkü ABD ÇİN düşman devlet ve çince var oyunda.
Çin'in görmezden gelinemeyecek bir nüfusu var ama ondan dolayı da olabilir Çince olması.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bethesda aldı mı ki, Rockstar alsın? Boş işler arkadaşlar. Ekonomimiz sağolsun, adamlar bizim pazarımızdan kâr mı yapıyorda, bir de Türkçe dil desteği yapıp zarar etsinler.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
Grand Theft Auto VI tanıldı ve biliyorsunuz ki oyunun çıkışı için 1 yıl gibi bir süre var ve yüksek ihtimal ile yine Türkçe dil desteği olmayan bir oyun ile karşılaşacağız, peki ama neden? Diğer oyuncular gibi biz de Dolar ile ödeme yapacağız ama oyunu kendi dilimizde oynayamayacağız. Türk oyuncuların oyun pazarındaki yeri oldukça büyükken hâlâ daha küresel çapta büyük bir etkiye sahip olan oyunların hiçbirinde Türkçe dil desteği bulunmuyor. Bu nedenden dolayı ben henüz oyun geliştirilme aşamasında olduğu için Türkçe dil desteği istediğimize dair bir kampanya başlatmak istedim (ilgili link konunun en altında yer alıyor). En azından 5 dakikanızı ayırıp bu kampanyaya destek vermenizi sizden tüm Türk oyuncular adına rica ediyorum.

İlgili kampanyaya ait link: Grand Theft Auto VI için Türkçe Dil Desteği Talep Ediyoruz!
Çok etkisi olur mu bilmem ama yine de imzaladım :)

İngilizce öğrenin arkadaşlar. GTA 6'ya büyük ihtimalle önceki Rockstar oyunlarında olduğu gibi yine Türkçe dil desteği gelmeyecek. Hem GTA 6 dışında her yerde faydasını görürsünüz.

Hakan06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
464
İsim
Hakan Keser
Sizin mantıkta bakarsak GTA 5 aynı zamanda Fransa, İtalya, Almanya, İspanya, Kore, Polonya, Brezilya, Rusya, Çin ve Japonyada da geçiyor. Kendinizi değersiz insan olarak görmekten vazgeçin, Polonyadan daha üstün sayıda oyuncu potansiyeli olan bir ülkeyiz.
Alıntıyı görüntüle
Adamlar makara yapıyor, niye bu kadar gerildiniz? Yapmak isteyen yapar zaten. Siz diyeceğinizi demişssiniz.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,159
İsim
Diyarhan
İndirim döneminde 1000-1500 den satılacak oyun için çeviri yaptırır mı bilemem.

kumarga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
399
İsim
Alkan Köroğlu
sanmıyorum geleceğini türkiyede korsan oyun çok yaygın ya da ortak hesap gibi muhhabetler de cok fazla tavsiyem bir yık var ingilizce öğrenmek için uğraşmak daha mantıklı

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,880
İsim
.
Grand Theft Auto VI tanıldı ve biliyorsunuz ki oyunun çıkışı için 1 yıl gibi bir süre var ve yüksek ihtimal ile yine Türkçe dil desteği olmayan bir oyun ile karşılaşacağız, peki ama neden? Diğer oyuncular gibi biz de Dolar ile ödeme yapacağız ama oyunu kendi dilimizde oynayamayacağız. Türk oyuncuların oyun pazarındaki yeri oldukça büyükken hâlâ daha küresel çapta büyük bir etkiye sahip olan oyunların hiçbirinde Türkçe dil desteği bulunmuyor. Bu nedenden dolayı ben henüz oyun geliştirilme aşamasında olduğu için Türkçe dil desteği istediğimize dair bir kampanya başlatmak istedim (ilgili link konunun en altında yer alıyor). En azından 5 dakikanızı ayırıp bu kampanyaya destek vermenizi sizden tüm Türk oyuncular adına rica ediyorum.

İlgili kampanyaya ait link: Grand Theft Auto VI için Türkçe Dil Desteği Talep Ediyoruz!
Yama yaparlar pc ye çıkınca dert etmiyorum pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,980
Üyeler
160,919
Son üye
Hüseyinfurkan
Top Bottom