Neler Yeni

Yardım Mafia: The Old Country Türkçe dil desteği için yardımınız lazım.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
23-24 yaşında olan insanlar 7-8 yaşında oynamış adamlardır onlar da ne oynasa beğenir zaten çocukken bu oyun çıktığında 14 yaşında olan adam kaç yaşında şimdi.
Yaş hesabı yapmak ya da hangi türün sevip sevilmediğini tartışmak yerine destek verelimde oyun Türkçe çıksın hocam. Gereksiz bir sohbet döndürüyoruz bence şu an.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege
Yaş hesabı yapmak ya da hangi türün sevip sevilmediğini tartışmak yerine destek verelimde oyun Türkçe çıksın hocam. Gereksiz bir sohbet döndürüyoruz bence şu an.
Yani ben sadece portekizliler gibi bir destek olmayacağını söyledim ben de desteğimi yapıcam ama o etkiyi yapamayız.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Yani ben sadece portekizliler gibi bir destek olmayacağını söyledim ben de desteğimi yapıcam ama o etkiyi yapamayız.
Desteğimizi verelim de etki ne kadar olur onu zaten görürüz. Bizim millette zaten yapsakta olmayacak algısı çok var. Onu yıkmak lazım.

Mesaj yazmanız konu için iyi bir şey fakat şuanda asıl amacımız mafia seviliyor mu sevilmiyor mu değil. Türkçe dil desteği için destek istiyoruz. En azından bu konudaki herkes https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/ şu tartışmaya herhangi bir mesaj yazabilir mi. Ülkemizde oynayanı çok az olan RPG türü bile Baldurs Gate 3'ün hem çok iyi hemde Türkçe çıkması sayesinde çok ilgi gördü. Baldurs Gate gibi bir oyunu İngilizce oynamak ingilizceniz ne kadar iyi olursa olsun çok zorlardı. Şuan Mafia'ya Türkçe getirebilme şansımız var. Oyun daha çıkmadı ve aynısını tepki göstererek ukraynalılar yapıp kendi dillerini oyuna ekletti.

ogrbz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
oğuzhab
Ukraynalılar tepki göstererek kendi dillerini ekletmeyi başarmıştı. Twitter, Steam vb platformlarda tepki vermeniz çok iyi olur. İşin sonunda Türkçe dil desteği eklenir mi bilemiyorum ama denemeden Türkçe oyun çıkmasını beklemekten iyidir. Eskiden Türkçe yoksa İngilizce öğrenip oynayın kafasında bir insandım ama bunun çok hatalı bir düşünce olduğunun farkına vardım. Eğer aranızda böyle düşünenler varsa onların da tekrardan fikirlerini gözden geçirmelerini, Türkçe dil desteğinin sadece Türkçe oynamak değil, ülkemize verilen öneminde bir göstergesi olarak görmenizi istiyorum. Destek için Steam'de Mustafa Kadir adlı YouTuber'ın açtığı topluluk konusuna mesaj yazarak destek verebilirsiniz. https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/ Destek olacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/7026265071953604862/ Ukraynalıların açtığı topluluk sayfası. Onlar erkenden desteğe başlamış bile olsa oyun daha çıkmadı. Hiçbir şey için geç değil. Onlar başardıysa bizde başarabiliriz.
destek attık hocam :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum çok boş muhabbet yapmışsın, destek olalım biz oynayacak binlerce insan çıkar.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege

dostum çok boş muhabbet yapmışsın, destek olalım biz oynayacak binlerce insan çıkar.
Kral bende destek oldum zaten ama söylüyorum bu oyunun türkçe olma ihtimalı çok düşük belki sonradan eklenir ama çıkışınea olma ihtimali zor.

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Mesaj yazmanız konu için iyi bir şey fakat şuanda asıl amacımız mafia seviliyor mu sevilmiyor mu değil. Türkçe dil desteği için destek istiyoruz. En azından bu konudaki herkes https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/632292986466678946/ şu tartışmaya herhangi bir mesaj yazabilir mi. Ülkemizde oynayanı çok az olan RPG türü bile Baldurs Gate 3'ün hem çok iyi hemde Türkçe çıkması sayesinde çok ilgi gördü. Baldurs Gate gibi bir oyunu İngilizce oynamak ingilizceniz ne kadar iyi olursa olsun çok zorlardı. Şuan Mafia'ya Türkçe getirebilme şansımız var. Oyun daha çıkmadı ve aynısını tepki göstererek ukraynalılar yapıp kendi dillerini oyuna ekletti.

2K'nın yaptığı paylaşım doğru yolda olduğumuzu gösteriyor sanırım. Kendimizi göstermişiz. Artık Türkçe dil eklenmemesi gibi bir engel yok. Muhtemelen de Türkçe dil desteği ile gelecektir artık.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Ege

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Arif
Fark edilmemiz bile muhteşem haber.
Kesinlikle öyle. Ben artık Türkçe dil desteğinin geleceğine kesin gözle bakıyorum. Çıkışa gelecek olmasa bile Black Myth Wukong ve benzer bir çok oyunda olduğu gibi sonradan güncelleme ile eklenecektir dil desteği.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,288
İsim
a l p e r
Biz kendi dilimizi kendimiz ekleriz kardeş ite köpeğe muhtaç değiliz evelallah

IMG_5703.jpeg

Top Bottom