Yardım Mafia: The Old Country Türkçe dil desteği için yardımınız lazım.

Ben Xbox Series X kullanıyorum. Bir oyunu beğensem de Türkçe dil desteği olmadığı için düşük değerlendirme puanı veriyorum ve yorum yapıyorum. Oyun firmalarının artık bizi önemsemesi ve ciddiye alması gerekiyor. Bu bize yapılmış bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Sonuçta yeri geliyor oyunlara binlerce lira para veriyoruz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani ben sadece portekizliler gibi bir destek olmayacağını söyledim ben de desteğimi yapıcam ama o etkiyi yapamayız.
bu kafayla gidersen hiçbir şey olmaz!

1738390960421.png

Bizim başlığıda ukraynaya taşımışlar. https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/7026265071953604862/?ctp=85 Linki isteyenler için.

Türkiye'de Mafia seven insan çok az kimsenin umrunda olmaz.
ÇUKUR tarzı dizilerin Türkiyede en çok izlenen diziler olduğunu düşünürsek bu yorum yanlış, tam tersi kabadayı tarzı oyunlar filmler çok popüler bu ülkede, şahsen oyun firmam olsa ilk işim polat alemdar tarzı oyun yapmak olurdu.

2025 yılında git ingilizce öğren diyenler gelir şimdi ama 2025 yılında neden hala yapımcılar çeviri yapmıyor diyen olmaz. 2 kişinin yapay zeka ile 2 günde çeviri yapabildiği dönemdeyiz çok zor olmamalı

2025 yılında git ingilizce öğren diyenler gelir şimdi ama 2025 yılında neden hala yapımcılar çeviri yapmıyor diyen olmaz. 2 kişinin yapay zeka ile 2 günde çeviri yapabildiği dönemdeyiz çok zor olmamalı
Baldurs Gate 3 gibi bir oyuna bile çeviri yapılırken oyununda doğru düzgün diyalog bile olmayan oyunların türkçe olmaması delirtiyor.

https://steamcommunity.com/app/1941540/discussions/0/597391520517094680/ yeni başlık

Bugün sabah saatlerinde enis kirazoğluda twitterdan destek vermişti böyle böyle yaymaya devam edelim.

Bundan sonra kardeş ülke sayarız mesela

Ekler

• 1738433312540.png
    1738433312540.png
    200 KB · Hit: 23
Hocam tw de bazı salaklar 5 6 yıllık oyunlara we want turkish language support diyerek olumsuz yorum atmiş böyle malliklar yapmayalım yeni çıkacak oyunlara yapmamız lazım 5 6 yıl önceki oyuna kötü yorum yapman birşeyi değiştirmez zaten oyunu 100 saat oynamişsin almişsin daha ne, artı olarak steamde gelecek oyunlar için herkes farklı konu açacağına tek bir konu altında toplanmak en iyisi. Umarim mafia Türkçe dil destekli cikar.

Hocam tw de bazı salaklar 5 6 yıllık oyunlara we want turkish language support diyerek olumsuz yorum atmiş böyle malliklar yapmayalım yeni çıkacak oyunlara yapmamız lazım 5 6 yıl önceki oyuna kötü yorum yapman birşeyi değiştirmez zaten oyunu 100 saat oynamişsin almişsin daha ne, artı olarak steamde gelecek oyunlar için herkes farklı konu açacağına tek bir konu altında toplanmak en iyisi. Umarim mafia Türkçe dil destekli cikar.
İletişim sıkıntısı çok, kaç kere yeni konu açmayın tek başlıkta toplanın dendi steam diğer başlıkları silmesine rağmen hemen tekrar açıyorlar. Bu yüzden yabancılarında nefretini kazanıyoruz adam oyunla ilgili bir şey tartışacak türk konularından başlık bile açsa görünmeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,847
Üyeler
184,508
Son üye
Ultimate
Geri