Obp kırılır mı normale döner mi

albono

80+
Reaksiyon skoru
31
Arkadaşlar merhaba ağustos 2024 te bir üniversiteye yerleştim bu yıl yksye girdim ama tercih yapmayacağım 2026da normale döner mi obp

Arkadaşlar merhaba ağustos 2024 te bir üniversiteye yerleştim bu yıl yksye girdim ama tercih yapmayacağım 2026da normale döner mi obp
Dönmez. Bir kere yerleşmişsiniz.

normale döner diye biliyorum hocam

İlk defa sizden duydum hocam. Benimde şu an aklım karıştı.
bir sene tercih yapıp yerleşip sonraki sene yine girip tercih yapsa kırılır ama arada boşluk olursa kırılmaz diye biliyorum

bir sene tercih yapıp yerleşip sonraki sene yine girip tercih yapsa kırılır ama arada boşluk olursa kırılmaz diye biliyorum
Dediğim gibi ilk defa duydum. Böyleyse arkadaş adına iyi olur tabii.

Hocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mi

Hocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mi
kaç kere giriğinizle falan alakalımı bilmiyorum ama hocam sistemin bu şekilde olduğunu biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,473
Üyeler
187,340
Son üye
S3pace1
Geri