Dönmez. Bir kere yerleşmişsiniz.Arkadaşlar merhaba ağustos 2024 te bir üniversiteye yerleştim bu yıl yksye girdim ama tercih yapmayacağım 2026da normale döner mi obp
İlk defa sizden duydum hocam. Benimde şu an aklım karıştı.normale döner diye biliyorum hocam
bir sene tercih yapıp yerleşip sonraki sene yine girip tercih yapsa kırılır ama arada boşluk olursa kırılmaz diye biliyorumİlk defa sizden duydum hocam. Benimde şu an aklım karıştı.
Dediğim gibi ilk defa duydum. Böyleyse arkadaş adına iyi olur tabii.bir sene tercih yapıp yerleşip sonraki sene yine girip tercih yapsa kırılır ama arada boşluk olursa kırılmaz diye biliyorum
Hocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mibir sene tercih yapıp yerleşip sonraki sene yine girip tercih yapsa kırılır ama arada boşluk olursa kırılmaz diye biliyorum
kaç kere giriğinizle falan alakalımı bilmiyorum ama hocam sistemin bu şekilde olduğunu biliyorumHocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mi
@Realhas the Great hocam şu konu hakkında bilginiz var mıHocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mi
Hocam peki kaç sene sonra girdiğin yada kaç kez mezuna kaldığında alakası var mı yoksa basit olarak sadece tercih sonrası ilk yıl kırık sonra düzelir öyle mi
Sadece tercih sonrası ilk yıl kırık kalır@Realhas the Great hocam şu konu hakkında bilginiz var mı
Çok teşekkür ederim hocam bazı yerlerde böyle saçma şeyler gördümde işte obp liseden mezun olduktan sonra 2 yıl kullanılabiliyor falan diye ondan içime bir şüphe düşmüştüSadece tercih sonrası ilk yıl kırık kalır