obp puanım çok düşük ne yapıcam

oneekiss

80+
Reaksiyon skoru
60
arkadaşlar şuan 11. sınıftayım ve okulumu açığa aldım melsek lisesini sevmiyodum ve elektrik bölümüydü ordan devam etmek istemedim şuan üniversiteye çalışmaya başlamak istiyorum ama 9. sınıf 10. sınıf 11. sınır ortalamalarım aşırı düşük obpmde çok düşük gelicek ne yapmalıyım veya yapmam gereken bir şey varmı yardımcı olursanız çok sevinirim.

Açık öğretim sınavları gereksiz zor oluyor, kendin çözmeye çalışsan muhtemelen 20-30 alırsın bazı sınavlardan. Bundan dolayı sınavları bilirkişilerle beraber çöz, online zaten. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok, YKS'ye iyi hazırlanman gerekiyor. OBP'n düşük olduğundan dolayı rakiplerinden daha verimli çalışman gerekiyor.

Konulardan yana herhangi bir sorunun yoksa olabildiğince çıkmış sınav soruları, testler vs çöz. odp ile alakalı yorum yapmıyorum çünkü düşük gelecek onun kaçarı yok..

Açık öğretim sınavları gereksiz zor oluyor, kendin çözmeye çalışsan muhtemelen 20-30 alırsın bazı sınavlardan. Bundan dolayı sınavları bilirkişilerle beraber çöz, online zaten. Onun dışında yapabileceğin bir şey yok, YKS'ye iyi hazırlanman gerekiyor. OBP'n düşük olduğundan dolayı rakiplerinden daha verimli çalışman gerekiyor.
o zaman yüksek almak için discorddan yayın açsam sıkıntı olur mu

o zaman yüksek almak için discorddan yayın açsam sıkıntı olur mu
Detaylara hakim değilim ama yine de sınava girdiğin cihaz ile sadece sınava girmen en sağlıklısı olur.

Geri