Neden salladığımı düşündün ki?Biraz az salla ve 95 neredeyse imkansız eğer gerçek ise tebrik ederim ve en iyi üniversitelere gidersiniz inşallah
keyif için 3 ay okula gitmicek halim yok ameliyat oldum 6 ve 7. sınıf ortalamalarım 90 lerde bu dönem ciddi derecede düştüNeden aile alakalı mı sağlık mı keyif ise iyi olmuş inşallah okulu geçemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki benim obp iyi mi? acaba
Ameliyat ise geçmiş olsun inşallah lisede düzeltirsinizkeyif için 3 ay okula gitmicek halim yok ameliyat oldum 6 ve 7. sınıf ortalamalarım 50 lerde bu dönem ciddi derecede düştü
3 sınıf topla 3 bölNasıl hesaplanıyor opmler?
Benim 9 ort 83.25
10 99.23
11de 90 falan gelecek sanırım
9. ve 10. sınıfın çoğu ezber konulardan oluşuyor. O kadarda zor değil.Çok zor çünkü lise için
zaten öyle yaptım bu dönem ortalamam baya bi düşük söylemek istemiyorumAmeliyat ise geçmiş olsun inşallah lisede düzeltirsiniz
3 sınıf topla 3 böl
Umarım gidersinGüzel disiplinli liseye gideceğim inşallah ildeki en iyi üniversiteye gidebilirim
kaçtı kanka göremedimNeden aile alakalı mı sağlık mı keyif ise iyi olmuş inşallah okulu geçemezsin
Peki benim obp iyi mi? acaba
şimdi gördüm valla benimki 98 99 idi ortaokulda lisede 87 ve iş yapmaz bir ortalamakaçtı kanka göremedim