Neler Yeni

OBP Puanlı Liseye Girebilirmiyim?

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Arkadaşlar Hocalarımın da övdüğü OBP'si 90 olan kayıt alanımda bir lise var benim OBP puanım 80 sizce beni o liseye alırlarmı?
Ve OBP Puanlı liseler kötü liseler midir? Ve bu geleceğimi etkiler mi?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
OBP puanı ile alan liseler düşük yüzdelikle alan liselerden kötü olacaktır genel anlamda.90 la alan bir yer seni 80 le alır mı bilemeyeceğim.

Aware

80+ Silver
Çok zor.

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Hayır, benim şu anda gitmiş olduğum lise bölgemdeki en iyi 5 lisenin içindedir. Ben ilk LGS'ye girenlerdenim, pek de iyi değildi puanım fakat ortalamam ve adresim yakın olduğundan dolayı girdim.
Bir liseye girmek istiyorsan önce yakınlık sonra OBP devreye giriyor. Bunun içine devamsızlığın, kaç senedir aynı okulda olduğun gibi etmenler de giriyor.
OBP ile alıyor diye kötü lise denemez.
Senin soruna gelirsek, girmen zor fakat imkansız değil giremezsen tekrardan başvurursun.

123kral14

80+ Silver
Rahat alırlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim burada (bolu) alıyorlar fakat orayı bilemeyeceğim desem daha doğru olur.

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
Arkadaşlar Hocalarımın da övdüğü OBP'si 90 olan kayıt alanımda bir lise var benim OBP puanım 80 sizce beni o liseye alırlarmı?
nakil ile deneyebilirsin büyük ihtimalle almazlar 1. seçeneğe yaz çok istiyorsan ama mantıklı bir karar değil alınmazsın

123kral14

80+ Silver
90'la alıyorlar tamamen yalan üzerine kurulu. Girdiğim okul güya 95 ile alıyordu 70 ortalamalı ortaokulun keko abisini ve ortalaması çok düşük olanları da almışlar tamamen şans,torpi,l

ensarxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Ensar DAŞ
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım(Python, Unity, C#) , Donanım , Oyun
iyi lise kötü lise demeyelim de hedefi olan öğrenciler LGS de iyi puan yapıp yüksek yüzdelikli okullara yerleştiklerinden öğrenci kalitesi daha düşük olacaktır. Eğitim kalitesini bilemem. Elbette hedefi olan öğrenciler de olacaktır ama yüksek yüzdelikli okullar gibi olmaz. Yani evet geleceğini etkiler.

Earwven

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali
90'la alıyorlar tamamen yalan üzerine kurulu. Girdiğim okul güya 95 ile alıyordu 70 ortalamalı ortaokulun keko abisini ve ortalaması çok düşük olanları da almışlar tamamen şans,torpi,l
Bizim okul da 85 ile alıyordu. Benim arkadaşım 83 ile giremedi hocam :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır OBP puanlı liselerin hepsi kötü değildir. Mesela ben OBP ile gittim fakat civardaki en iyi 2. okuldayım şu an.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
geleceğini dolaylı yoldan etkiler kötü yönde hatta direkt bile diyebiliriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,298
Üyeler
165,791
Son üye
clash.s
Top Bottom