Zorlanıp zorlanmadığını nasıl takip ederim? Afterburner indirip tüm değerleri takip ederek mi?Deneyerek belirle. İşlemcin güçlü. Ekran kartın da fena değil. Biti 20k yap 30k yap baktın zorlanmıyor 50k ya kadar çıkartabilirsin..
Isı değerlerine bakabilrisin. Ama en önemlisi fpsi takip et. Mesela önceden kaç aldığını biliyorsundur örnekle csde 400 sabit alıyorsun diyelim 20k yaptın hala 400 , 30k yaptın 380 oldu. 50k yaptın 200 e düştü. Ozawman ona göre bir ayar bul. Ben öyle buldum. Ryzen5 3600x ve 1050 ti ile 35-40k da falan alıyorum.Zorlanıp zorlanmadığını nasıl takip ederim? Afterburner indirip tüm değerleri takip ederek mi?
Sıcaklıklara bakayım o zaman çünkü pubg mobile de çekicem hep 90 fps zatenIsı değerlerine bakabilrisin. Ama en önemlisi fpsi takip et. Mesela önceden kaç aldığını biliyorsundur örnekle csde 400 sabit alıyorsun diyelim 20k yaptın hala 400 , 30k yaptın 380 oldu. 50k yaptın 200 e düştü. Ozawman ona göre bir ayar bul. Ben öyle buldum. Ryzen5 3600x ve 1050 ti ile 35-40k da falan alıyorum.
Bişe olmaz onda ya. 40 50k ver pung mobile yormaz.Sıcaklıklara bakayım o zaman çünkü PUBG mobile de çekicem hep 90 fps zaten
pubg mobile ayarlarını pek bilmiyorum. Ama Nvidia ile ilgili sorabilirsin. Biliyorsam yardım ederim.Geri kalan ayarları yapmama yardım eder misin?
Dostum kayıt alırken 25000 bit te işlemci sıcaklığı 85 derece oluyor. Stok fan var işlemcide sorun yaşatır mı ileride?PUBG mobile ayarlarını pek bilmiyorum. Ama Nvidia ile ilgili sorabilirsin. Biliyorsam yardım ederim.
biraz fazla gibi geldi bana stok fan değerleri nasıl bilmiyorum ama fazla gibi.Dostum kayıt alırken 25000 bit te işlemci sıcaklığı 85 derece oluyor. Stok fan var işlemcide sorun yaşatır mı ileride?