OBS Kullanarak Kıck Üzerinde Yayın Sorunu

Reaksiyon skoru
0
herkese merhaba obs den kıck platformu üzerinden yayın acıyordum bir kaç haftadır ve herhangi bir sorun yoktu taki düne kadar dün böyle bir hata alamaya basladım biraz kurcaladım filan yine cözemedim yardımcı olurmusunuz tiktok üzerinden yayın actıgımda herhangi bir sorun olmuyor ama buradan acınca böylee bir hata alıyorum streemlabs üzerindende denedim fakat oradada acamıyorum
WhatsApp Görsel 2025-09-18 saat 11.59.30_a18d750a.webp

herkese merhaba obs den kıck platformu üzerinden yayın acıyordum bir kaç haftadır ve herhangi bir sorun yoktu taki düne kadar dün böyle bir hata alamaya basladım biraz kurcaladım filan yine cözemedim yardımcı olurmusunuz tiktok üzerinden yayın actıgımda herhangi bir sorun olmuyor ama buradan acınca böylee bir hata alıyorum streemlabs üzerindende denedim fakat oradada acamıyorumAlıntıyı görüntüle
maalesef dun gelen erisim engeliyle yayin acilan kaynak engellendi vpn veya dns kullanmadan yayin izlenmedigini fark edersiniz kisaca dns veya vpn kullanmaniz gerek

Sirkiye'ye hoşgeldin güzel kardeşim

1758188408767.webp

şuan erişim engeli var

maalesef dun gelen erisim engeliyle yayin acilan kaynak engellendi vpn veya dns kullanmadan yayin izlenmedigini fark edersiniz kisaca dns veya vpn kullanmaniz gerek
Sirkiye'ye hoşgeldin güzel kardeşim

Alıntıyı görüntüle
şuan erişim engeli var
herkese tesekür ederim dünden beri cözmeye çalısıyorum bilgisayarı bile formatladım olmadı artık kafayı yicektim meğersen ülmez sağolsun bu işe el atmış

Geri