OBS Siyah ekran sorunu!

NaGa

80+
Reaksiyon skoru
54
Merhabalar bir sıkıntımdan bahsedeceğim, çözüm bulursanız sevinirim. Bilgisayarım leptop. OBS'i entegre grafik ile açtığımda ekran yakalama (masaüstü) gözüküyor, ama oyunlar (siyah ekran) gözükmüyor. Nvidia ekran kartı ile açtığımda ekran yakalama (masaüstü) siyah ekran gözüküyor ama oyunlar gözüküyor. Nasıl halledebilirim ?

Çoklu ekran kartı tarzı bir ayar var pencere seçtiğin yerden oraya bak

Merhabalar bir sıkıntımdan bahsedeceğim, çözüm bulursanız sevinirim. Bilgisayarım leptop. OBS'i entegre grafik ile açtığımda ekran yakalama (masaüstü) gözüküyor, ama oyunlar (siyah ekran) gözükmüyor. Nvidia ekran kartı ile açtığımda ekran yakalama (masaüstü) siyah ekran gözüküyor ama oyunlar gözüküyor. Nasıl halledebilirim ?
Çözemezsiniz OBS sorunlu bir program bunun nedeni de Visual studio C++ ile uyumlu olmadan çalışmaması güncel C++ kurduğunuz zaman hem donanım hem yazılımsal uyumlu olması gerekiyor.

Denenmiş test edilmiş konu hakkında bir çok yere de yorum olarak yazdım. Windows sürümünüz dahi önemli OBS kullanacaksanız şu haliyle tek ekran kartlı PC lerde düzgün çalışıyor.

OBS topluluğuna yardım platformuna her yere konu ile bilgi verdim ama güncelleme yok. Siyah ekran almanız tamamen OBS ile alakalı yoksa donanım veya yazılım uyumsuzluğu ile bir alakası veya ekran kartı ile ilgili bir sorununuz yok.

Mirillis Action yükleyerek sorunun OBS ile alakalı olduğunu zaten anlarsınız. Hem masaüstünüzü görür hem oyunlarınızı hem web tarayıcısı veya uygulama klasörlerinizi görür tek eksigi OBS gibi pluginleri yok.

Özetlersek Sorununuz OBS yazılımının dandik olması işim görülsün derseniz Mirillis Action yükleyin kafanız rahat olsun
Çoğu kişide bende işe yaramadı gibi şeyleri mutlaka duyarsınız sebebi ise
Çözemezsiniz OBS sorunlu bir program bunun nedeni de Visual studio C++ ile uyumlu olmadan çalışmaması güncel C++ kurduğunuz zaman hem donanım hem yazılımsal uyumlu olması gerekiyor.

Geri