OBS studio LOL penceresini seçmiyor

predator

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,176
Arkadaşlar merhaba oynadığım tüm oyunları pencere halinde yakalayabiliyorum ancak lol'ü seçemiyorum lol penceresi gözükmüyor. Tüm ekranımı vermem gerekiyor yani google ya da masaüstüm görünüyor yayında görünmesini istemiyorum

Arkadaşlar merhaba oynadığım tüm oyunları pencere halinde yakalayabiliyorum ancak lol'ü seçemiyorum lol penceresi gözükmüyor. Tüm ekranımı vermem gerekiyor yani google ya da masaüstüm görünüyor yayında görünmesini istemiyorum
1) oyunu pencere modunda başlatın ve oyun yakalamada bir pencere yakala diyip oyunu seçin.
2) pencere yakalamadan oyunu seçin.
3) OBS'yi yonetici olarak başlatın
4) restart atın

1) oyunu pencere modunda başlatın ve oyun yakalamada bir pencere yakala diyip oyunu seçin.
2) pencere yakalamadan oyunu seçin.
3) OBS'yi yonetici olarak başlatın
4) restart atın
Hiç biri olmadı

Hiç biri olmadı
Oyun pencere modunda değil mi? Oyunun çozünürlük ayarını değiştirin birde oyle deneyin. Olmuyorsa ekran yakalama ile tam ekran yakalamaktan başka çare kalmıyor. OBS sorunlu zaten bende de lolü yakalamıyor bazen.

Oyun pencere modunda değil mi? Oyunun çozünürlük ayarını değiştirin birde oyle deneyin. Olmuyorsa ekran yakalama ile tam ekran yakalamaktan başka çare kalmıyor. OBS sorunlu zaten bende de lolü yakalamıyor bazen.
Pencere modundayken alt yaptığımda yayın donuyor.

:/ gerçekten böyle
Çerçevesiz seçili olsun. Şimdi denedim daha.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1649708331762.png

Ekler

• cccvv.png
    cccvv.png
    950.5 KB · Hit: 201
Geri