S H I V A & Emekli Global
80+ Gold
Dahası
yükledim
Sahne ekle de oyun yakalamayı ekle de açılan pencerenin fotosunu at yine
yükledim
Sahne ekle de oyun yakalamayı ekle de açılan pencerenin fotosunu at yine
tamamen bu şekildeYa hocam şurası işte Alıntıyı görüntüle
Oyun yakalamada üstte kalıyor
tamamen bu şekilde
Kanka sen bitane video çekip Youtube'a yükler misin? Kaliteye biz öyle bakalım 1 dakikalık falan yükle.
Ayarlar dedikten sonra video kısmına gelip ekran görüntüsü atsana.12 bin bit yaptım 20 binde fane kasıyor video. Kasma gitti gibi ama kalite kötü durumda
150 bin yazıyor sende ben 12 binde kullanınca videoda kasma yok fakat kalite iyi değil 60 FPS ayarladım (60 fps ayarlama kısmı var)Ayarlar dedikten sonra video kısmına gelip ekran görüntüsü atsana.
Tamam sende 150.000 yap o zaman ayrıca kalitede öyle pek bişey göremedim ben. Oyunun grafik ayarları düşük gibi geldi o kadar. Onun dışında görüntü net yani.150 bin yazıyor sende ben 12 binde kullanınca videoda kasma yok fakat kalite iyi değil 60 FPS ayarladım (60 fps ayarlama kısmı var)
sanırım eski sürüm kullanıyorsunuz bende bu şekildeAlıntıyı görüntüle
kayıt ayarlarını böyle yapıp dener misin
benim ekranda gördüğüm ile video aynı değil arada fazla kalite farkı varTamam sende 150.000 yap o zaman ayrıca kalitede öyle pek bişey göremedim ben. Oyunun grafik ayarları düşük gibi geldi o kadar. Onun dışında görüntü net yani.
Ekranda gördüğün gibi aynısı olmaz ki zaten. Nesnelerin etrafı hafif tırtıklı gibi oluyor. Sen 150.000 ile başka bi oyun denesene.sanırım eski sürüm kullanıyorsunuz bende bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim ekranda gördüğüm ile video aynı değil arada fazla kalite farkı var
hocam eğer kaliteli olsun istiyorsanız kayıt kalitesini yüksek kalite olarak ayarlayın, ekranda gördüğünüz kalite videoya yansarsa çok büyük video boyutu ortaya çıkar,sanırım eski sürüm kullanıyorsunuz bende bu şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim ekranda gördüğüm ile video aynı değil arada fazla kalite farkı var