Obs Video Kötü Kalite Ve Kasma Sorunu

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    208.2 KB · Hit: 109
Ya hocam şurası işte
1686159702876.png

Oyun yakalamada üstte kalıyor

Kanka sen bitane video çekip Youtube'a yükler misin? Kaliteye biz öyle bakalım 1 dakikalık falan yükle.
12 bin bit yaptım 20 binde fane kasıyor video. Kasma gitti gibi ama kalite kötü durumda

Son düzenleme:
Ayarlar dedikten sonra video kısmına gelip ekran görüntüsü atsana.

150 bin yazıyor sende ben 12 binde kullanınca videoda kasma yok fakat kalite iyi değil 60 FPS ayarladım (60 fps ayarlama kısmı var)

eyani.jpg

kayıt ayarlarını böyle yapıp dener misin

150 bin yazıyor sende ben 12 binde kullanınca videoda kasma yok fakat kalite iyi değil 60 FPS ayarladım (60 fps ayarlama kısmı var)
Tamam sende 150.000 yap o zaman ayrıca kalitede öyle pek bişey göremedim ben. Oyunun grafik ayarları düşük gibi geldi o kadar. Onun dışında görüntü net yani.

Alıntıyı görüntüle
kayıt ayarlarını böyle yapıp dener misin
sanırım eski sürüm kullanıyorsunuz bende bu şekilde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam sende 150.000 yap o zaman ayrıca kalitede öyle pek bişey göremedim ben. Oyunun grafik ayarları düşük gibi geldi o kadar. Onun dışında görüntü net yani.
benim ekranda gördüğüm ile video aynı değil arada fazla kalite farkı var

Ekler

• 1.jpg
    1.jpg
    44.7 KB · Hit: 80

Ekranda gördüğün gibi aynısı olmaz ki zaten. Nesnelerin etrafı hafif tırtıklı gibi oluyor. Sen 150.000 ile başka bi oyun denesene.

Al bak CS"de çektiğim bi video. Son kısımda oynanış var.

hocam eğer kaliteli olsun istiyorsanız kayıt kalitesini yüksek kalite olarak ayarlayın, ekranda gördüğünüz kalite videoya yansarsa çok büyük video boyutu ortaya çıkar,
eğer film gibi bir video çekmiyorsanız "aynı kaliteye yakın" seçeneğinde kalmasında sıkıntı yok, video kodlayıcını donanım yaparsanız ekran kartından kayıt alacağı için videoda ciddi bir kalite farkı olmamış olacak,
videoyu render aldığınız zaman bitrate değerini ham video bitrate değerine yakın tutun, böylece pixellenmenin önüne biraz daha geçmiş olursunuz

Youtube'a video yüklerken minimum 2k çözünürlükte video atın, mâlum video youtube'a yüklenirken tekrar işleniyor

Geri