- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet hocam duydum maalesef, deneyip tekrar haber vereceğim. İnsanlar Relive da önermiş fakat onda da sohbet kısmı falan olmıyorEkran kartı yapıp yeniden ss atarsan bakarız. Amd biraz sıkıntılı bu konularda ya.
Evet hocam duydum maalesef, deneyip tekrar haber vereceğim. İnsanlar Relive da önermiş fakat onda da sohbet kısmı falan olmıyorEkran kartı yapıp yeniden ss atarsan bakarız. Amd biraz sıkıntılı bu konularda ya.
Relive ne ya twitch dururken yapmayın Allah aşkına. Yayın için nvidia tarafında bir şey alsan daha iyi olurdu ama bence gerekli ayarları yaparsan yaparsın yayınını ya.Evet hocam duydum maalesef, deneyip tekrar haber vereceğim. İnsanlar Relive da önermiş fakat onda da sohbet kısmı falan olmıyor
Relive dediğim AMD'nin kendi yazılımı OBS yerine demek istemiştim.Relive ne ya twitch dururken yapmayın Allah aşkına. Yayın için nvidia tarafında bir şey alsan daha iyi olurdu ama bence gerekli ayarları yaparsan yaparsın yayınını ya.
Heee ben başka yayın platformu anladım. Eğer onda rahat edebileceksen neden olmasın deneyebilirsin.Relive dediğim AMD'nin kendi yazılımı OBS yerine demek istemiştim.