Serhat ''FurBauZz''
80+ Bronze
- Katılım
- 31 Mayıs 2020
- Mesajlar
- 1,492
- Reaksiyon skoru
- 694
https://www.incehesap.com/adata-xpg...r30-8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-45063/ bu ram overclock destekliyor mu bilgisi olan ?
güzel kardeşim her ram e overclock yapabilirsin.https://www.incehesap.com/adata-xpg...r30-8gb-ddr4-3200mhz-gaming-ram-fiyati-45063/ bu ram overclock destekliyor mu bilgisi olan ?
teşekkürlergüzel kardeşim her ram e overclock yapabilirsin.
hayır her rame ocyapamazsın. corsair lpx kullananlar yapamıyor. ben yardım @crazyreign çağırayım.güzel kardeşim her ram e overclock yapabilirsin.
Bu kadar kasmaya gerek yok, 3000 MHz'den 3033 MHz yapabilirsinhayır her rame ocyapamazsın. corsair lpx kullananlar yapamıyor. ben yardım @crazyreign çağırayım.
Neden LPX in overclock değerleri bu kadar kötü ? her ramın galiba çipi farklı oluyordu o yüzden mi acaba ?Bu kadar kasmaya gerek yok, 3000 MHz'den 3033 MHz yapabilirsin.
Konu sahibi bey, o RAM ile çok fazla overclock bekleme, şimdiden söyleyeyim.
Evet, en ucuz RAM modellerinden olduğu için çipleri kötü, zaten o bütçede de yüksek overclock potansiyeline sahip RAM beklememek lazım, bütçe düşükNeden LPX in overclock değerleri bu kadar kötü ? her ramın galiba çipi farklı oluyordu o yüzden mi acaba ?
Biz esnaf olarak+33mzh yüzünden zor durumda kalırız. Yapma eyleme oc yapma .dBu kadar kasmaya gerek yok, 3000 MHz'den 3033 MHz yapabilirsin.
Konu sahibi bey, o RAM ile çok fazla overclock bekleme, şimdiden söyleyeyim.