Giray Kaya
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 501
arkadaşımda bende 3600 kullanıyoruz mesela o 1,37v ile 4,3 ghz ye çıktı aynısını yapsam büyük ihtimalle bende sıkıntı çekmem demi
O nası bi silikon bal bal. Ben o voltajla 4.17 anca...1.4V verip 4.5GHZ'e rahatlıkla ulaşıyorum voltajı hiç incesine girmedim sen düşün. 74 derece gördüm 2700X.
Her işlemci ayni olmayabilir ama benzer değerler yakalanirarkadaşımda bende 3600 kullanıyoruz mesela o 1,37v ile 4,3 ghz ye çıktı aynısını yapsam büyük ihtimalle bende sıkıntı çekmem demi
Herkes bal diyor ben ülkede kaliteli mal olmadığını savunuyorum.O nası bi silikon bal bal. Ben o voltajla 4.17 anca...
Ben çine gideyrumHerkes bal diyor ben ülkede kaliteli mal olmadığını savunuyorum.
RAM - CPU - GPU hepsi çinden geldi sayalım;
RAM - Micron J-Die
CPU - Altın slikon büyük ihtimalle
GPU - Galax 1660Ti 68 dereceyi geçmiyor stok halde
Ülkede ise aldığım 2700X'i 1.2V ile anca normal değerleri görüyordum ona rağmen 75'i geçiyordu aynı kasa ile.
Belki benim şansımadır ama GPU modellerinde özellikle Galax'ın farklı fan kanatçıkları var, kendi ülkelerinde farklı modeller kullandıklarına eminim en azından Zotac - Palit - Inno3D - Galax gibiler.Ben çine gideyrum
Şu vergi işini halledebilsek çinden alışveriş yapıcam daBelki benim şansımadır ama GPU modellerinde özellikle Galax'ın farklı fan kanatçıkları var, kendi ülkelerinde farklı modeller kullandıklarına eminim en azından Zotac - Palit - Inno3D - Galax gibiler.
Getirtmesi aşırı sıkıntı, figür alamıyorum kafayı yiyeceğim.Şu vergi işini halledebilsek çinden alışveriş yapıcam da