Mileven
80+ Silver
OCTTde ekran kartına Power testi başlattım 1366x768 de pc çat diye kapando psum Hadron 500W psudanmı kapandı acaba ?
@White Ravens
@White Ravens
OCTTde ekran kartına Power testi başlattım 1366x768 de PC çat diye kapando psum Hadron 500W psudanmı kapandı acaba ?
@White Ravens
1600 AF
XFX RX 590
A320M-H
Crucial 2666 Mhz CL19
Hadron 500W
Hiper Harmony
ramlerde sıkıntı yok memtest yaptım işlemciye nasıl yük vericemHadron kalitesiz bir markadı ve artıdan RX 590 için 500W yeterli bir miktar değil 590 çok güç tüketen bir kart. Benim düşüncem PSU dan dolayı. Ama garanti olsun diyorsan RAM Leri Memtest86 ile test et ve işlemciyide stress testine sok.
sence psu danmı işlemciye yük bindiriyimmi?İki sebepten kapanma olabilir genellikle biri ısınma biri PSU. Isınma için bir süre geçmesi lazım direk kapanmaz. Büyük ihtimal PSU'dan anı yüklenme de kaldıramadı kapattı gibi geldi.
aida64 ve prime 95 testleri yapabilirsiniz sadece işlemci için. Eğer sadece işlemciye test yaparken sorun yaşamazsan büyük ihtimal PSU'dan demektir. Ekran kartı ile birlikte yük binince kapanıyor demektir.ramlerde sıkıntı yok memtest yaptım işlemciye nasıl yük vericem
Mesaj otomatik birleştirildi:
sence PSU danmı işlemciye yük bindiriyimmi?
işlemciye yük verdım 20-30 saniye hiç bişey olmadı psunun fanı hızlandıaida64 ve prime 95 testleri yapabilirsiniz sadece işlemci için. Eğer sadece işlemciye test yaparken sorun yaşamazsan büyük ihtimal PSU'dan demektir. Ekran kartı ile birlikte yük binince kapanıyor demektir.
ramlerde sıkıntı yok memtest yaptım işlemciye nasıl yük vericem
sence PSU danmı işlemciye yük bindiriyimmi?
işlemciye yük verdım 20-30 saniye hiç bişey olmadı psunun fanı hızlandı
işlemciye yük verdım 20-30 saniye hiç bişey olmadı psunun fanı hızlandı
hadron kalitesiz hocam bişey olur yanar manar 20 sanıyede bile fan çok hızlandı psununOCCT de işlemci stress testide olmalı. Ordan test edebilirsin. İşlemci çok güç tüketmeyeceği için güç kaynağını çok yormaz, eğer PC işlemci yükteyken sapıtmaz ise PSU dan dolayıdır.
Biraz daha yap, elini korkak alıştırma daya şuna testi.
Büyük ihtimalle psudandır psunu değiştirebiliryorsan değiştir hadron zaten kalitesiz bir markaOCTTde ekran kartına Power testi başlattım 1366x768 de PC çat diye kapando psum Hadron 500W psudanmı kapandı acaba ?
@White Ravens
hadron kalitesiz hocam bişey olur yanar manar 20 sanıyede bile fan çok hızlandı psunun