baranozturk
80+
- Reaksiyon skoru
- 54
merhabalar, önceki konularda kernel 41 sorunundan dolayı sıkıntı çekiyordum. power testini yaptım. değerler normal mi ?
tapi 20 senelik bir pc de roblox oynamaya çalışmıyorsan :dHerhangi bir kapanma olmamış. Sıcaklık değerlerinde sadece TMPIN6 sensörü 120 dereceyi geçmiş. Sıcaklıkta sabit olarak duruyor o kısmı tam anlamadım. Onu da normal kabul edelim çünkü tüm sistem yüke giriyor. Normal şartlarda CPU ve GPU tamamen %100 yüke kolay kolay girmez.
çözümü nedir? bilginiz var mıHerhangi bir kapanma olmamış. Sıcaklık değerlerinde sadece TMPIN6 sensörü 120 dereceyi geçmiş. Sıcaklıkta sabit olarak duruyor o kısmı tam anlamadım. Onu da normal kabul edelim çünkü tüm sistem yüke giriyor. Normal şartlarda CPU ve GPU tamamen %100 yüke kolay kolay girmez.
Problem çıkmaz merak etmeyin.çözümü nedir? bilginiz var mı
asıl durum şu, az önce de forza horizon 4 oynarken pc kendine reset attı. ben bu sorunu hala çözemedim.. her gün en az 1 2 defa başıma geliyor.psu daha yeni, yapabileceğim son şey format atmak olacak sanırımProblem çıkmaz merak etmeyin.
sadece forzada olmuyor bu aradaasıl durum şu, az önce de forza horizon 4 oynarken pc kendine reset attı. ben bu sorunu hala çözemedim.. her gün en az 1 2 defa başıma geliyor.psu daha yeni, yapabileceğim son şey format atmak olacak sanırım
MSI Afterburner ile Forza'da sıcaklık değerlerine bakıp bizimle paylaşın.asıl durum şu, az önce de forza horizon 4 oynarken pc kendine reset attı. ben bu sorunu hala çözemedim.. her gün en az 1 2 defa başıma geliyor.psu daha yeni, yapabileceğim son şey format atmak olacak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sadece forzada olmuyor bu arada