OCCT power test sonucu

Reaksiyon skoru
54
merhabalar, önceki konularda kernel 41 sorunundan dolayı sıkıntı çekiyordum. power testini yaptım. değerler normal mi ?
OCCT-20210720-112049-PowerSupply.png

Herhangi bir kapanma olmamış. Sıcaklık değerlerinde sadece TMPIN6 sensörü 120 dereceyi geçmiş. Sıcaklıkta sabit olarak duruyor o kısmı tam anlamadım. Onu da normal kabul edelim çünkü tüm sistem yüke giriyor. Normal şartlarda CPU ve GPU tamamen %100 yüke kolay kolay girmez.

Herhangi bir kapanma olmamış. Sıcaklık değerlerinde sadece TMPIN6 sensörü 120 dereceyi geçmiş. Sıcaklıkta sabit olarak duruyor o kısmı tam anlamadım. Onu da normal kabul edelim çünkü tüm sistem yüke giriyor. Normal şartlarda CPU ve GPU tamamen %100 yüke kolay kolay girmez.
tapi 20 senelik bir pc de roblox oynamaya çalışmıyorsan :d

çözümü nedir? bilginiz var mı

sorun yok gibi gözüküyor

Problem çıkmaz merak etmeyin.
asıl durum şu, az önce de forza horizon 4 oynarken pc kendine reset attı. ben bu sorunu hala çözemedim.. her gün en az 1 2 defa başıma geliyor.psu daha yeni, yapabileceğim son şey format atmak olacak sanırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

asıl durum şu, az önce de forza horizon 4 oynarken pc kendine reset attı. ben bu sorunu hala çözemedim.. her gün en az 1 2 defa başıma geliyor.psu daha yeni, yapabileceğim son şey format atmak olacak sanırım
sadece forzada olmuyor bu arada

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece forzada olmuyor bu arada
MSI Afterburner ile Forza'da sıcaklık değerlerine bakıp bizimle paylaşın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,890
Üyeler
186,807
Son üye
intermilan
Geri