Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@flitttermice
Yav anlayan bir Allah'ın kulu yok muAlıntıyı görüntüle2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz
@flitttermice
dostum ısı değeri olarak garip bir durum yok cpu ve gpu 100 güç verebilmiş sorunsuz duruyor ramlardemi sıkıntı var acaba cpu gpu normal duruyor.Alıntıyı görüntüle2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz
@flitttermice
Hocam 3 keredir kapanıyor PC 5-10dk açık kalıyor hemen geri kapanıyordostum ısı değeri olarak garip bir durum yok cpu ve gpu 100 güç verebilmiş sorunsuz duruyor ramlardemi sıkıntı var acaba cpu gpu normal duruyor.
Hayır hocam 3 keredir kapanıyor PC durup dururken öyle anlam veremiyorum nedeni ne olabilirParçalara herhangi bir yazılımsal işlem yaptınız mı? oc vb.
Tamam hocam bakıcam müsait bir zamanda. Maalesef ekran kartım kötü birde PC artık 5-10dk da bir kapanıyor sorun ne olabilir bilmiyorumSıcaklıklar normal duruyor psu'da sorun olabilir veya ekran kartına benim yaptığım gibi undervolt yapabilirsin.
Aşağıya bir arkadaşın rehberini bırakıyorum.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx-580-undervolt-rehberi-performans-kaybi-olmadan.332141/
edit : ekran kartın çok eskiymiş bu rehberi baz alarak bir şeyler yapabilirsin kendin ayarlayarak.
Senin psu sorunlu galiba psu testi yapıyorsun şuanda o yüzden kapanıyor bence birde gpu kısmına gelip 3d VRAM yapsana psu sorunlu ilk tahminAlıntıyı görüntüle2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz
@flitttermice
Bende başka psu da var onunla deneyip size dönüş yaparımSenin psu sorunlu galiba psu testi yapıyorsun şuanda o yüzden kapanıyor bence birde gpu kısmına gelip 3d VRAM yapsana psu sorunlu ilk tahmin