Occt testi yaparken PC kapandı

iboo

80+
Reaksiyon skoru
78
IMG-20230801-WA0034.jpeg
2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@flitttermice

Alıntıyı görüntüle2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz

@flitttermice
Yav anlayan bir Allah'ın kulu yok mu

Parçalara herhangi bir yazılımsal işlem yaptınız mı? oc vb.

• Beğen
Reaksiyonlar: iboo
Alıntıyı görüntüle2 dk daha geçti ve 70derece oldu ekran kartı kasılmalar başlayınca mecburen durdurdum ve bir kaç dk sonra kapandı PC ve bu değerler ne çok anlamıyorum PC eski ama bu kadar normal değil galiba yardım eder misiniz

@flitttermice
dostum ısı değeri olarak garip bir durum yok cpu ve gpu 100 güç verebilmiş sorunsuz duruyor ramlardemi sıkıntı var acaba cpu gpu normal duruyor.

• Beğen
dostum ısı değeri olarak garip bir durum yok cpu ve gpu 100 güç verebilmiş sorunsuz duruyor ramlardemi sıkıntı var acaba cpu gpu normal duruyor.
Hocam 3 keredir kapanıyor PC 5-10dk açık kalıyor hemen geri kapanıyor

Parçalara herhangi bir yazılımsal işlem yaptınız mı? oc vb.
Hayır hocam 3 keredir kapanıyor PC durup dururken öyle anlam veremiyorum nedeni ne olabilir

Sıcaklıklar normal duruyor psu'da sorun olabilir veya ekran kartına benim yaptığım gibi undervolt yapabilirsin.
Aşağıya bir arkadaşın rehberini bırakıyorum.
https://forum.donanimarsivi.com/konu/rx-580-undervolt-rehberi-performans-kaybi-olmadan.332141/
edit : ekran kartın çok eskiymiş bu rehberi baz alarak bir şeyler yapabilirsin kendin ayarlayarak.
Tamam hocam bakıcam müsait bir zamanda. Maalesef ekran kartım kötü birde PC artık 5-10dk da bir kapanıyor sorun ne olabilir bilmiyorum

@flitttermice
Senin psu sorunlu galiba psu testi yapıyorsun şuanda o yüzden kapanıyor bence birde gpu kısmına gelip 3d VRAM yapsana psu sorunlu ilk tahmin

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,654
Üyeler
186,924
Son üye
Crowley37
Geri