Neler Yeni

Occt testinde yeniden başlama ve error verme

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İsmail
1.115 volt 4.2ghzde r53600 oc yapıyorum cinebech r23 ve oyunlarda bir sıkıntı olmuoyr kendini yeniden başlatmıyor ama occt extreme testinde hangi değeri girersem gireyim kendini yeniden başlatıyor bu şekil kullansam bir sıkıntı olurmu işlemciyi

VeV1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
VeV
1.115 volt 4.2ghzde r53600 oc yapıyorum cinebech r23 ve oyunlarda bir sıkıntı olmuoyr kendini yeniden başlatmıyor ama occt extreme testinde hangi değeri girersem gireyim kendini yeniden başlatıyor bu şekil kullansam bir sıkıntı olurmu işlemciyi
Ekran kartınız ve güç kaynağınız nedir? oc yapmadan önce bu testi yapıyor muydunuz yapıyorsanız böyle bir sorunla karşılaştınız mı? cinebench r23 özellikle işlemciyi test eder ama occt extreme testi kadar yüklenemez yani occt extreme testinde işlemciye ek başka yükler biniyor. Anakart ve ramleri de yazarsanız bilgi olarak iyi olur.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet olur stabil değil yaptığın ayarlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
İsmail
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartınız ve güç kaynağınız nedir? oc yapmadan önce bu testi yapıyor muydunuz yapıyorsanız böyle bir sorunla karşılaştınız mı? cinebench r23 özellikle işlemciyi test eder ama occt extreme testi kadar yüklenemez yani occt extreme testinde işlemciye ek başka yükler biniyor. Anakart ve ramleri de yazarsanız bilgi olarak iyi olur.
geç cevap verdiğim için kusura bakmayın oc yapamdan önce testlede sıkıntı olmuyor max 68 derece gördüm 30dksonunda anakrt b450ms2h ramde xpg 8+8 16 gbram aslında r5 5600 alıcam yaza doğru ama işlemcini performansı baya düştüğü için oc yapmak istedim çünkü pc baya yavaşladı son zamanalrda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartın nedir?
gec cevap verdiğim için kusura bakmayın rx 5600xt ekran kartı

Evet olur stabil değil yaptığın ayarlar.
hocam idareten olmazmı ya r5 5600 alıcam yazın zaten ama pc aşırı yavşaladı 10 sekme açınca falan sapıtoyor

Son düzenleme:

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
geç cevap verdiğim için kusura bakmayın oc yapamdan önce testlede sıkıntı olmuyor max 68 derece gördüm 30dksonunda anakrt b450ms2h ramde xpg 8+8 16 gbram aslında r5 5600 alıcam yaza doğru ama işlemcini performansı baya düştüğü için oc yapmak istedim çünkü pc baya yavaşladı son zamanalrda

gec cevap verdiğim için kusura bakmayın rx 5600xt ekran kartı

hocam idareten olmazmı ya r5 5600 alıcam yazın zaten ama pc aşırı yavşaladı 10 sekme açınca falan sapıtoyor
İdareten olmaz hocam her program kendi parametresine göre sisteme yük bindiriyor ve stabil olmak için insanlar birden fazla program kullanıyor. Occt güvenilir bir programdır, prime95 te öyle. Ben cinebench tarzı programları sadece benchmark skoru için kullanıyorum stabilite için yetersiz. Bu saydığım iki programdan birisi fail veriyorsa sıkıntı vardır ve illaki kendini belli eder. Ben bile ram overclock yaptığımda günlerce test ediyorum 4 5 farklı uygulamada.

Top Bottom