Neler Yeni

OCCT veya Furmark ekran kartı testinde ekran gidiyor

Sahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
sahan
Yakın zamanda AMD RX 470 aldım kartı OCCT veya Furmark ile teste soktuğumda ekran gidiyor furmark testinde ekran direk gidiyor bilgisayar açık kalıyor ama bir şey yapamıyorum OCCT de 3 saniye ekran kalıyor sonra gidiyor. Sonradan OCCT den PSU testi yaptığımda bilgisayar kapandı burda sorun ekran kartımı yoksa power supply damı.PowerSupply 600w ve PSU testinde PowerSupplydan bi tik sesi geliyor sonra bilgisayar kapanıyor (Ekran kartının ısısını göremiyorum ama boşta 55 derece öncelerde test yaptığımda 85 e çıkıyordu)

Son düzenleme:

Tost Kayaoğlu

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Yakın zamanda AMD RX 470 aldım kartı OCCT veya Furmark ile teste soktuğumda ekran gidiyor furmark testinde ekran direk gidiyor bilgisayar açık kalıyor ama bir şey yapamıyorum OCCT de 3 saniye ekran kalıyor sonra gidiyor. Sonradan OCCT den PSU testi yaptığımda bilgisayar kapandı burda sorun ekran kartımı yoksa power supply damı. (Ekran kartının ısısını göremiyorum ama boşta 55 derece öncelerde test yaptığımda 85 e çıkıyordu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arada power supplayım 600w
Kesinlikle ekran kartında diyebilirim
Bence garantiye ver

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
öncelikle foruma hoşgeldiniz
PSU'nun watt değerini ve markasını yazar mısınız?

Sahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
sahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PSU 600w hadron atx power markası

ekran kartım sapphire nitro+ 470

birde bilgisayarı bir 1 saat felan kapalı bırakınca testi açabiliyorum ama uzun kullanım sonrası hata gene oluyor

Son düzenleme:

Sahan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
sahan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
şimdi ekran kartı ayarlarından fan ayarlarını 60 a gelince fanlar yüzde yüz çalışsın diye ayarladım sonra furmark testini açtığımda birden bire fanlar yüzde yüze çıktı 50 dereceden 86 dereceye çıktı acaba bu fan ayarlarının varsayılan ayarlarında 85 derecede bile yüzde 65 i çalışıyordu fanların o yüzden ısısı çok arttığı için ekran gidiyor ola bilirmi

Top Bottom