Neler Yeni

Öneri Oculus Quest 2 256 GB

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
tamam da ben başka bir şey soruyorum hocam 😅

Ben almaya değer mi kısmını yanıtladım. 1660 Ti ile sorunsuz şekilde wifi 6 modem üzerinden Half Life Alyx oynadım Quest 2'de.
3060 çok rahat oynatacaktır. Yine de çok yüksek bence fiyatı şuan Quest 3 almak daha mantıklı 2 alacaksanız da fiyatı düşecektir 3 yüzünden.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Ben almaya değer mi kısmını yanıtladım. 1660 Ti ile sorunsuz şekilde wifi 6 modem üzerinden Half Life Alyx oynadım Quest 2'de.
3060 çok rahat oynatacaktır. Yine de çok yüksek bence fiyatı şuan Quest 3 almak daha mantıklı 2 alacaksanız da fiyatı düşecektir 3 yüzünden.
wifi yi neden belirttiniz onu anlamadım biraz açıklar mısınız ?

Leaden_Viever

80+ Bronze
wifi yi neden belirttiniz onu anlamadım biraz açıklar mısınız ?
Burda anlatılıyor hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam kablo ile bağlamak için ekstra kablo almanız gerekiyor diye biliyorum
İnternetle bağlanırsanız tam stabil olmaz ama inyernetiniz iyi ise rahat oynarsın

Son düzenleme:

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
yok zaten steam den alıyorum oyunlarımı ve fazlaca vr destekli AAA oyunlarım var , birde de dediğim gibi kablo olayı nasıl
kabloların çeşitli boyları var diye hatırlıyorum. 5m civarı idealdir diye düşünüyorum. Yalnız onu tavana bir şekilde tutturabilirsen, elinin altında dolanmaz, hareketini zorlaştırmaz. Cihazın şarj girişinden kablo ile kasaya bağlıyorsun, hem cihaz şarj oluyor, hem de bağlantı sağlanıyor.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
Burda anlatılıyor hocam

Hocam kablo ile bağlamak için ekstra kablo almanız gerekiyor diye biliyorum
İnternetle bağlanırsanız tam stabil olmaz ama inyernetiniz iyi ise rahat oynarsın

iyiden kasıt uploadu yüksek olması lazım dowload daha çok diye düşünüyorum dimi hocam

kabloların çeşitli boyları var diye hatırlıyorum. 5m civarı idealdir diye düşünüyorum. Yalnız onu tavana bir şekilde tutturabilirsen, elinin altında dolanmaz, hareketini zorlaştırmaz. Cihazın şarj girişinden kablo ile kasaya bağlıyorsun, hem cihaz şarj oluyor, hem de bağlantı sağlanıyor.
açıklama için teşekkürler

Leaden_Viever

80+ Bronze
iyiden kasıt uploadu yüksek olması lazım dowload daha çok diye düşünüyorum dimi hocam

açıklama için teşekkürler
İnternet 5ghz ve 50mbps üstü yeterli ama Türkiyedeki internet altyapısından dolayı kablo ile bağlamak daha iyi olacaktır

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
İnternet 5ghz ve 50mbps üstü yeterli ama Türkiyedeki internet altyapısından dolayı kablo ile bağlamak daha iyi olacaktır
ailemin evine ki internet 5ghz ve 100mbps ama kalacağım evde ki o kadar hızlı olacağını çok sanmıyorum

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
o zaman kabloyu direkt tak oyna yapabilir miyim yoksa yine o atıığınız linkte ki Oculus masaüstü uygulamasını yüklemem şart mı ?

sizin bir bilginiz var mı

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
o zaman kabloyu direkt tak oyna yapabilir miyim yoksa yine o atıığınız linkte ki Oculus masaüstü uygulamasını yüklemem şart mı ?

sizin bir bilginiz var mı
benim çalıştığım yerde iş arkadaşım kullanıyor, tak çalıştır şeklinde steam'in vr uygulaması üzeirnden oynadığını belirtmişti. Steam'in kendi içinde mevcut yani.

Zafkiel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Efe Su
İlgilendiği Kategoriler
Oyun , Ekran Kartı , SSD
bide bu gözlüğün 3 ü çıkıyormuş ne farkı var bilen var mı ?
benim çalıştığım yerde iş arkadaşım kullanıyor, tak çalıştır şeklinde steam'in vr uygulaması üzeirnden oynadığını belirtmişti. Steam'in kendi içinde mevcut yani.

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
Meta Quest 3, Oculus Quest 2'te göre %40 daha ince. Çözünürlüğü %30 daha iyi
Yeni nesil Snapdragon işlemci ve çift Gpu desteği ile daha performanslı
Fiyatı da yurtdışından getirtebilirseniz 500 dolar
Zaten android olduğu için her oyunu ücretsiz kurabilirsiniz hemen modlanacaktır yazılımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,763
Üyeler
161,747
Son üye
Skrks
Top Bottom