Meta quest 3s 128 gb 15769 TL

simülatör oyunlarında vs nasıl olur acaba. film vs izlerken bide. merakta ediyorum ama diyorum ne kadar kullanışlı bir gün yapıcam bi çılgınlık bakalım
Bende film izlemek için düşündüm sonra hikaye oyunları içinde ama görüntü 720p gibi diyorlar

Bende film izlemek için düşündüm sonra hikaye oyunları içinde ama görüntü 720p gibi diyorlar
1832x1920 pixelmiş. izlediğin açıya göre değişir heralde projeksiyon gibi düşün. duvara göre kırpıyorsun kenarlardan vs. o yüzden öyle gelmesi normal bence. quest 3 te 2064x2208 var göz başına. çokta bir fark yok aslında. apple vr da 3660 × 3200 piksel miş.

İşe gireyim ilk bunlardan birini alcam ama yeni üst model çıkarsa da diye bekliyorum bundaki sinema keyfi çoğu televizyona bedel bence

Bunun yanına bi tane yürüme bandı çekeceksin aslında da aşırı pahalı, gerçi bize pahalı diyelim. Asıl zevki o şekilde alınır off fps oyunları fln efsane olurdu.

simülatör oyunlarında vs nasıl olur acaba. film vs izlerken bide. merakta ediyorum ama diyorum ne kadar kullanışlı bir gün yapıcam bi çılgınlık bakalım
Racing sim için çok iyi oluyor, hastasına.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşe gireyim ilk bunlardan birini alcam ama yeni üst model çıkarsa da diye bekliyorum bundaki sinema keyfi çoğu televizyona bedel bence
Steam frame çıkacak.

Sizce şuan alınır mı? İlk kez kullanacak biri için yeterli midir, bu ürünün eksileri, artıları nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,883
Üyeler
187,116
Son üye
hmshir
Geri