Neler Yeni

Öneri Oculus Quest 2 256 GB

tamam da ben başka bir şey soruyorum hocam 😅

Ben almaya değer mi kısmını yanıtladım. 1660 Ti ile sorunsuz şekilde wifi 6 modem üzerinden Half Life Alyx oynadım Quest 2'de.
3060 çok rahat oynatacaktır. Yine de çok yüksek bence fiyatı şuan Quest 3 almak daha mantıklı 2 alacaksanız da fiyatı düşecektir 3 yüzünden.

Ben almaya değer mi kısmını yanıtladım. 1660 Ti ile sorunsuz şekilde wifi 6 modem üzerinden Half Life Alyx oynadım Quest 2'de.
3060 çok rahat oynatacaktır. Yine de çok yüksek bence fiyatı şuan Quest 3 almak daha mantıklı 2 alacaksanız da fiyatı düşecektir 3 yüzünden.
wifi yi neden belirttiniz onu anlamadım biraz açıklar mısınız ?

wifi yi neden belirttiniz onu anlamadım biraz açıklar mısınız ?
Burda anlatılıyor hocam
Post automatically merged:

Hocam kablo ile bağlamak için ekstra kablo almanız gerekiyor diye biliyorum
İnternetle bağlanırsanız tam stabil olmaz ama inyernetiniz iyi ise rahat oynarsın

Son düzenleme:
yok zaten steam den alıyorum oyunlarımı ve fazlaca vr destekli AAA oyunlarım var , birde de dediğim gibi kablo olayı nasıl
kabloların çeşitli boyları var diye hatırlıyorum. 5m civarı idealdir diye düşünüyorum. Yalnız onu tavana bir şekilde tutturabilirsen, elinin altında dolanmaz, hareketini zorlaştırmaz. Cihazın şarj girişinden kablo ile kasaya bağlıyorsun, hem cihaz şarj oluyor, hem de bağlantı sağlanıyor.

Burda anlatılıyor hocam

Hocam kablo ile bağlamak için ekstra kablo almanız gerekiyor diye biliyorum
İnternetle bağlanırsanız tam stabil olmaz ama inyernetiniz iyi ise rahat oynarsın

iyiden kasıt uploadu yüksek olması lazım dowload daha çok diye düşünüyorum dimi hocam

kabloların çeşitli boyları var diye hatırlıyorum. 5m civarı idealdir diye düşünüyorum. Yalnız onu tavana bir şekilde tutturabilirsen, elinin altında dolanmaz, hareketini zorlaştırmaz. Cihazın şarj girişinden kablo ile kasaya bağlıyorsun, hem cihaz şarj oluyor, hem de bağlantı sağlanıyor.
açıklama için teşekkürler

iyiden kasıt uploadu yüksek olması lazım dowload daha çok diye düşünüyorum dimi hocam

açıklama için teşekkürler
İnternet 5ghz ve 50mbps üstü yeterli ama Türkiyedeki internet altyapısından dolayı kablo ile bağlamak daha iyi olacaktır

o zaman kabloyu direkt tak oyna yapabilir miyim yoksa yine o atıığınız linkte ki Oculus masaüstü uygulamasını yüklemem şart mı ?

sizin bir bilginiz var mı

o zaman kabloyu direkt tak oyna yapabilir miyim yoksa yine o atıığınız linkte ki Oculus masaüstü uygulamasını yüklemem şart mı ?

sizin bir bilginiz var mı
benim çalıştığım yerde iş arkadaşım kullanıyor, tak çalıştır şeklinde steam'in vr uygulaması üzeirnden oynadığını belirtmişti. Steam'in kendi içinde mevcut yani.

bide bu gözlüğün 3 ü çıkıyormuş ne farkı var bilen var mı ?
benim çalıştığım yerde iş arkadaşım kullanıyor, tak çalıştır şeklinde steam'in vr uygulaması üzeirnden oynadığını belirtmişti. Steam'in kendi içinde mevcut yani.

Meta Quest 3, Oculus Quest 2'te göre %40 daha ince. Çözünürlüğü %30 daha iyi
Yeni nesil Snapdragon işlemci ve çift Gpu desteği ile daha performanslı
Fiyatı da yurtdışından getirtebilirseniz 500 dolar
Zaten android olduğu için her oyunu ücretsiz kurabilirsiniz hemen modlanacaktır yazılımı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,523
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri