- Reaksiyon skoru
- 753
Odaya ambiyans katmak için şerit LED neon LED ampul felan arıyorum toplam bütçe 5 6 k
Pavyonsal deneme diyelimPavyona mı çevircen odayı![]()
Farketmez bütçe var diye hepsini kullanmam zaten beraber senkron çalışsalar yeterHocam 5-6k fazla değil mi? Ben 5mt neon Led +kumanda 360 a hallettim geçen hafta
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Akıllı ürün mü istiyorsunuz?
Bir de kaç mt
Farketmez bütçe var diye hepsini kullanmam zaten beraber senkron çalışsalar yeter
5 metre felan ampul şerit LED ve neon şerit LED lazım
tapoyu tek başına kullanıyorum masa lambamda 4000-5000 kelvin arası ışık için yeri geldiğindeyse ambiyans için kullanıyorum tek başına bile yetiyor. Odan büyükse philips hue bridge ve hue econic vs kullan derdim ama çok pahalı oluyor philipsFarketmez bütçe var diye hepsini kullanmam zaten beraber senkron çalışsalar yeter
5 metre felan ampul şerit LED ve neon şerit LED lazım
Philips çok pahalıtapoyu tek başına kullanıyorum masa lambamda 4000-5000 kelvin arası ışık için yeri geldiğindeyse ambiyans için kullanıyorum tek başına bile yetiyor. Odan büyükse philips hue bridge ve hue econic vs kullan derdim ama çok pahalı oluyor philips
Fotoğraf varmıtapoyu tek başına kullanıyorum masa lambamda 4000-5000 kelvin arası ışık için yeri geldiğindeyse ambiyans için kullanıyorum tek başına bile yetiyor. Odan büyükse philips hue bridge ve hue econic vs kullan derdim ama çok pahalı oluyor philips
düz linkini attığın tapo lamba ya 300 lira olanPhilips çok pahalı
Fotoğraf varmı