Neler Yeni

Oda tasarım önerisi?

arkadaşlar yeni bir ev satın aldık,ve hayallerimdeki odayı kurmak istiyorum,Ledli Tablolar,Led şeritler ve her türden Önerilerinizi bekliyorum.

Renoverte

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Buğra Şen
Masanın çevre etrafına led çok iyi olur bence. Sandalyenin yanındaki duvara ledli tablo ve masa altına kapağı ledle çevrilmiş mini soğutucu. Masanın solunda ya da sağında USB şarj girişleri ve birden fazla monitörün varsa 4. monitörün duvara yapılması daha iyi olur. Masanın solunda ya da sağında çöp atılması için delikler olabilir. Son olarak içecekleri koymak ve dökülmesini engellemek için bardak boyutunda bir çıkıntı. Biliyorum fazla masraflı ama hayaller için para lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşlar yeni bir ev satın aldık,ve hayallerimdeki odayı kurmak istiyorum,Ledli Tablolar,Led şeritler ve her türden Önerilerinizi bekliyorum.
tablo zevki sana kalmış. Eğer farklı birisinin dediği tabloları alırsan sonradan pişman olabilirsin

Keptın

80+ Silver
reddit'e bakmanı öneririm, paylaşılan güzel oda tasarımları var

Kadir_1987

80+ Silver
Pinterest uygulamasını indir.
Arama butonuna oyuncu odası yaz ve hayal edemeyeceğin şekilde ilham kaynakları görürsün ve imkanların doğrultusunda da odanı hazırlarsın.
Şimdiden evin de , odan da hayırlı olsun.
Güzel günler de oturun inşaallah ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,657
Üyeler
168,334
Son üye
Top Bottom