Neler Yeni

odak arttırıcı ilaçlar var mı?

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
beslenmem kötü ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

anladım kanks eyw en yakın zamanda çözmek için radenvu alayım en iyisi
Ozaman alman yararlı olabilir.

hocam inanır mısın kitap bile okuyamıyorum :D sesli kitabı varsa dinlerim ama
O zaman yaşam şeklini değiştir. En az 7 saat uyu. Arada dışarı çık temiz hava al. Spor yap. Abur cubur yeme. 2 litre su iç. Kendini kitap okumaya zorla. Hiç okuyamıyorsan git beyaz zambaklar ülkesindeyi al oku. Sahilde kafkayı da öneririm hele lise-üniversite zamanındaysan. Oturup bir ilacın mucizeler yaratmasını beklemeden önce yapılması gerekenleri yap. Sorun devam ederse ilaca yönelirsin.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
O zaman yaşam şeklini değiştir. En az 7 saat uyu. Arada dışarı çık temiz hava al. Spor yap. Abur cubur yeme. 2 litre su iç. Kendini kitap okumaya zorla. Hiç okuyamıyorsan git beyaz zambaklar ülkesindeyi al oku. Sahilde kafkayı da öneririm hele lise-üniversite zamanındaysan. Oturup bir ilacın mucizeler yaratmasını beklemeden önce yapılması gerekenleri yap. Sorun devam ederse ilaca yönelirsin.
doğru diyorsunuz hocam dediklerinizi uygulamak için zorlayacağım kendimi umarım halledebilirim ya

Hedef mesleğin nedir?
öyle bi hedefim yok 3 yıldır tasarım işleri yapıyorum ancak sıkıldım e ticarete girmek için araştırmalar yapıyorum sıkılırsam başka bir şeylerler uğraşırım. Bi ara işçi olarak çalışmayı denedim hiç benlik değil. home office işleri tam benlik

GirayHan

80+ Platinum
doğru diyorsunuz hocam dediklerinizi uygulamak için zorlayacağım kendimi umarım halledebilirim ya
sana hayat kurtaran bir öneri vericem home office çalıştığın için yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Hemen bir eliptik bisiklet al ve günde 15/20 dakika spor yap onunla çok değil min 15/20 dakika...

20 gün sonra bana tekrar yaz :)

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
sana hayat kurtaran bir öneri vericem home office çalıştığın için yaşadıklarını tahmin edebiliyorum. Hemen bir eliptik bisiklet al ve günde 15/20 dakika spor yap onunla çok değil min 20 dakika...

20 gün sonra bana tekrar yaz :)
ya çok güzelmiş 😭 ama evde yer yok hocam odamda bi masa bi yatak bide barfiks çubuğu var pdfksdpo ben zor sığıyorum odaya

ya çok güzelmiş 😭 ama evde yer yok hocam odamda bi masa bi yatak bide barfiks çubuğu var pdfksdpo ben zor sığıyorum odaya
nun yerine yürüyüşleri arttırmayı planlıyorum hocam o da yarar sanırım alt mahallede güzel bi sahil var haliç boyunca yürüyüş yolu varmış yeni denk geldim orayla orada ki parka gidip hem yürüyüş hemde orada çalışmayı planlıyorum biraz sarar gibi, dalga sesi vs

GirayHan

80+ Platinum
hepsi çöp hocam. sadece 1 eliptik bisiklet lazım sana. gerekirse balkona koy. bahaneler tükenmez biliyosun :) Bir yerden başlaman lazım. eliptik bisiklette sakatlanma riskin yok oldukça keyiflidir. eskiden bende ilaç kullanıyordum spor sayesinde kurtuldum hepsinden :) günde 40 dakika eliptik bisiklete biniyorum indiğim zaman yeniden doğmuş gibi resetleniyorum. Bu yüzden sana da öneririm. İlaçlar falan hikaye. Önemli olan şey spor. ilacı içmek bir alışkanlıksa spor da bir alışkanlık ben ilaç içmek yerine spor alışkanlığını edindim. İnan bana hayatımı kurtardı. Denemesi bedava...

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
hepsi çöp hocam. sadece 1 eliptik bisiklet lazım sana. gerekirse balkona koy. bahaneler tükenmez biliyosun :) Bir yerden başlaman lazım. eliptik bisiklette sakatlanma riskin yok oldukça keyiflidir. eskiden bende ilaç kullanıyordum spor sayesinde kurtuldum hepsinden :) günde 40 dakika eliptik bisiklete biniyorum indiğim zaman yeniden doğmuş gibi resetleniyorum. Bu yüzden sana da öneririm. İlaçlar falan hikaye. Önemli olan şey spor. ilacı içmek bir alışkanlıksa spor da bir alışkanlık ben ilaç içmek yerine spor alışkanlığını edindim. İnan bana hayatımı kurtardı. Denemesi bedava...
hocam bizim evde balkonda yok :(

hocam bizim evde balkonda yok :(
odadan yatağı çıkarırsam alırım ama :D

GirayHan

80+ Platinum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

GirayHan

80+ Platinum
katlanıyor mu bunlar hocam

bide hangisini almak lazım ki 2kya da var 50kyada var

son attığımı bisiklet olarakta kullanabilirsin. her ikisi de olur. decathlon'da ki daha kaliteli

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7

öyle bi hedefim yok 3 yıldır tasarım işleri yapıyorum ancak sıkıldım e ticarete girmek için araştırmalar yapıyorum sıkılırsam başka bir şeylerler uğraşırım. Bi ara işçi olarak çalışmayı denedim hiç benlik değil. home office işleri tam benlik
Yani eğer asker olmayacak isen kırmızı reçeteli ilaçlar engel olmaz. Benim psikiyatrist bana sadece bu ilacı alırsan mesleki asker olamazsın dedi. Ama misal doktor falan olabilirim.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut

son attığımı bisiklet olarakta kullanabilirsin. her ikisi de olur. decathlon'da ki daha kaliteli
hmm anladım hocam bi bakayım

Top Bottom