Odam için aksesuar önerileri

S_EDAT

80+
Reaksiyon skoru
132
Merhaba arkadaşlar zor bela bı gaming setup kurdum çok güzel olmasada RGB şeritte döşedim lakin beğendiğiniz raf masa aksesuarı aydınlatmalar özellikle 6 gen petek gibi aydınlatmalar var onları nerden bulabilirim çok fazla bütçemde yok ne yazıkki bı aksesuara maxs 50 90 gibi fiyat olsa iyi olur önerdiğiniz tablo poster vs link veya başka şekilde atarsanız sevinirim
IMG_20201129_174912.jpg
IMG_20201025_110318.jpg
IMG_20201119_234113.jpg

Merhaba arkadaşlar zor bela bı gaming setup kurdum çok güzel olmasada RGB şeritte döşedim lakin beğendiğiniz raf masa aksesuarı aydınlatmalar özellikle 6 gen petek gibi aydınlatmalar var onları nerden bulabilirim çok fazla bütçemde yok ne yazıkki bı aksesuara maxs 50 90 gibi fiyat olsa iyi olur önerdiğiniz tablo poster vs link veya başka şekilde atarsanız sevinirim Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
o dediğiniz rgb altıgenler bayağı pahalı diye biliyorum hocam maalesef.

aksesuardan önce 2 masa kullanmaktan kurtulup tek masa yapman senin için de daha kullanışlı olmaz mı? funko pop tarzı figürlere bakabilirsin.

ona benzer başka alternatiflerde olabilir cidden pahalıtmış bu arada:/
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam aydınlatma tarzı veya süs tarzı şeyler olsa daha iyi olur
Bildiğim aksesuar yok hocam kusura bakmayın sadece pahalı olduğunu bildiğim için onların söyleyim dedim. Umarım gönlünüze göre aksesuarlar çıkar :)

Geri