Neler Yeni

Odam için forumun fikirlerine ihtiyacım var

Thadox

80+ Bronze

Thadox

80+ Bronze

Thadox

80+ Bronze

Masamın etrafında da led var ve bu ledler aynı uygulamadan kontrol ediliyor sanırım. Çakışma vs yapar mı? Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Son düzenleme:

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Thadox

80+ Bronze

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,891
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ

Thadox

80+ Bronze

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,087
İsim
Selim
Sağ tarafa tasarladığım rafı yaptırmayı planlıyorum sizce nasıl olur? Tasarım konusunda vs öneriniz olursa keşke şöyle yapsaymışsın diyeceğiniz bişe olursa kesinlikle fikirlere açığım.

Sol tarafa monitörlerin üzerine de şık odaya uygun bir şeyler asmayı planlıyorum. Link veya görsellerle önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Not: Önerilerinizi olabildiğince bütçe dostu yapmaya çalışırsanız sevinirim ama çok beğendiğiniz bişe varsa da paylaşın lütfen en azından fikir verir.

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ortalama 40bin TL fiyata odanı baştan yaratırsın en önemlisi tedarik çoğu ürün Türkiye de bu yüzden bazı ürünler için bazı yerlere kendin gitmen gerekebilir mesela duvara kristal 3d kaplama yaparsın beyaz bir kısma da bir şeyler koymak için duvara delikli temperli metal duvar askısı koyarsın ama Türkiye de bulmak çok bazen filmlerde görürsün silah koyarlar oraya o tarz şey hoş durur birde bu kaplama yapmadan önce duvar arkasına gizli kablo yolu yaparsın çıkışları da masana göre ayarlarsin böylece kablolar gizli şekilde prizden kasaya gider en son olarak ambians sistemini kurar bitirirsin

Thadox

80+ Bronze
Ortalama 40bin TL fiyata odanı baştan yaratırsın en önemlisi tedarik çoğu ürün Türkiye de bu yüzden bazı ürünler için bazı yerlere kendin gitmen gerekebilir mesela duvara kristal 3d kaplama yaparsın beyaz bir kısma da bir şeyler koymak için duvara delikli temperli metal duvar askısı koyarsın ama Türkiye de bulmak çok bazen filmlerde görürsün silah koyarlar oraya o tarz şey hoş durur birde bu kaplama yapmadan önce duvar arkasına gizli kablo yolu yaparsın çıkışları da masana göre ayarlarsin böylece kablolar gizli şekilde prizden kasaya gider en son olarak ambians sistemini kurar bitirirsin
Hocam önerileriniz için teşekkür ederim ama ben imzadaki 4060ti lı sistemi kullanan ortalama biriyim. 5090 kullanan zengin bir çılgın değilim :D

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,087
İsim
Selim
Hocam önerileriniz için teşekkür ederim ama ben imzadaki 4060ti lı sistemi kullanan ortalama biriyim. 5090 kullanan zengin bir çılgın değilim :D
Pardon hiç bakmadım bu şekilde tasarım planı yaptığını görünce biraz bütçe ayırdığını sandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,077,016
Üyeler
171,129
Son üye
izzettkalkann
Top Bottom