Neler Yeni

Odama dekorasyon önerir misiniz?

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih, Teknoloji, Müzik, Psikoloji, Felsefe
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Merhabalar arkadaşlar, uzun süredir odama çeşitli dekorasyonlar almak istiyordum ve masamı biraz düzenlemek istiyordum before after yapabilmek için masamı da biraz kasti dağıtarak bu fotoğrafı çektim. Nereden olduğu fark etmeksizin ve ne olduğu fark etmeksizin bütçe sınırı olmadan dekorasyon eşyaları önerebilir misiniz aklımda birkaç fikir var mesela duvarlara şekilli yalıtım süngerleri alıp hem ses yalıtımı sağlayarak hemde daha güzel durmasını istiyorum birde kablo toplayıcı işine girmek istiyorum

WhatsApp Görsel 2025-01-19 saat 13.51.44_d794d055.jpg

LeviN01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Çiko
hocam konudan bağımısz o kalvye desteği işe yarıyormu yani ne bileyim memnunmuusn

Fırhorse Sobutmoon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
Ad
Hocam konudan bağımsız kafanızı sürekli sağa ve sola oynatmak yormuyor mu

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam konudan bağımısz o kalvye desteği işe yarıyormu yani ne bileyim memnunmuusn
memnunum klavye yüksek kalıyorsa kesinlikle destek gerekiyor yanında mouse desteği de almıştım ama onu kullanmayı bıraktım gereksiz şahsi görüşüm ama klavye desteği olmadan kullanamıyorum artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam konudan bağımsız kafanızı sürekli sağa ve sola oynatmak yormuyor mu
oynatmıyorum ki fotoğrafta çok öyle gözükmeyebilir ama 3 ekranda görüş açısının içinde kalıyor

Hakanaga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Hakan
Merhabalar arkadaşlar, uzun süredir odama çeşitli dekorasyonlar almak istiyordum ve masamı biraz düzenlemek istiyordum before after yapabilmek için masamı da biraz kasti dağıtarak bu fotoğrafı çektim. Nereden olduğu fark etmeksizin ve ne olduğu fark etmeksizin bütçe sınırı olmadan dekorasyon eşyaları önerebilir misiniz aklımda birkaç fikir var mesela duvarlara şekilli yalıtım süngerleri alıp hem ses yalıtımı sağlayarak hemde daha güzel durmasını istiyorum birde kablo toplayıcı işine girmek istiyorum

Alıntıyı görüntüle
Kanka ilk önce sağlam setup nazar değmesin ama lütfen biraz düzen.(fotoğraf için yapmışsın anladım.) Kablomala yap birde arkada led yoktur diye tahmin ediyorum. Rgb+ıc şerit led almanı tavsiye ederim. Arkaya temu üzerinden lego technic çakmalarından alabilirsin

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Kanka ilk önce sağlam setup nazar değmesin ama lütfen biraz düzen.(fotoğraf için yapmışsın anladım.) Kablomala yap birde arkada led yoktur diye tahmin ediyorum. Rgb+ıc şerit led almanı tavsiye ederim. Arkaya temu üzerinden lego technic çakmalarından alabilirsin
kablolama için ve lego olarak ürün önerebilir misiniz şerit ledleri araştırıyorum biraz teşekkür ederim öneriniz için

hamburkus

80+
Güzel durması için monitörlerin birini kaldırıp uzaklaştırman lazım hiç güzel durmuyor bu şekilde göze bile zararlı

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Güzel durması için monitörlerin birini kaldırıp uzaklaştırman lazım hiç güzel durmuyor bu şekilde göze bile zararlı
ne şekilde konumlandırmam gerekiyor fotoğraf atabilir misiniz mümkünse ve bu şekilde durması zorunlu biraz grafik okumak için kullanıyorum monitörleri

hamburkus

80+
ne şekilde konumlandırmam gerekiyor fotoğraf atabilir misiniz mümkünse ve bu şekilde durması zorunlu biraz grafik okumak için kullanıyorum monitörleri
Sana tavsiyem monitör kolu alman masa çok sıkışık monitör kolu takabilecek yer varsa ayaklar ortadan kalkar ve masa birazda olsa genişler daha estetik görüntüye ulaşırsın (Vesa desteği vardır diye umuyorum)

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era
Sana tavsiyem monitör kolu alman masa çok sıkışık monitör kolu takabilecek yer varsa ayaklar ortadan kalkar ve masa birazda olsa genişler daha estetik görüntüye ulaşırsın (Vesa desteği vardır diye umuyorum)
monitör kolu denedim daha önce masa sıkışık olduğundan dolayı dengede durmuyor ayaklı olan modeller, masaya sabitlemeli modelleri de bu masaya sabitleyemediğim için bir yükseltiyle kullanıyorum hiç yoktan iyidir ama kol alabilsem çok daha iyi olacak tabii

hamburkus

80+
monitör kolu denedim daha önce masa sıkışık olduğundan dolayı dengede durmuyor ayaklı olan modeller, masaya sabitlemeli modelleri de bu masaya sabitleyemediğim için bir yükseltiyle kullanıyorum hiç yoktan iyidir ama kol alabilsem çok daha iyi olacak tabii
Kol olsa 2 monitörü altlı üstlü yapardın diğerini yana dikey koyardın mükemmel olurdu

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,491
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@haris4era
Twitter
lrearis
Discord
aster4era

crabman

80+ Bronze
Ekran görüntüsü 2025-01-19 150951.png

odanın genel hali nasıl bilmiyorum ama şu resimde duvara takılmış olan çıta tarzı dekorasyon ürünlerine bakabilirsin. çeşitli renkleri var. bide masa küçük geliyor gibi ferah gözükmesi için büyük bir masa almanı öneririm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,936
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom