Neler Yeni

Odama L Masa Yaptırmak İstiyorum Ama Nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
Dostlar selam yeni eve taşınacağız heyecanlıyım biraz o yüzden şimdiden düşüneyim dedim bugün kontrat imzalandı konuya geçelim.

Odamda her zaman l masa olsun isterdim ve şimdi taşınacağım oda küçük olunca da mecbur özel bir şeyler yaptırayım dedim ama masaya ne eklenmesi gerektiği konusunda bir fikrim yok ölçü alınacak mesela tamam ama hafif arkasına bir ışıklandırma yapmak istiyorum ya da kabloları saklamak için bir alan olsun istiyorum kablo kanalları vs ama nasıl yaparım hiçbir fikrim yok.

Bununla ilgili bir rehber ya da bir video varsa bana atma şansınız var mıdır?

+ Olarak masamda Laptop 2 monitör klavye ve mouse olacak belki kendi öneride bulunacak arkadaşlar içinde bunu söyleyeyim belki monitör asansörü alırım 2 tane

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
sen aç foto adama ornek goster olculeri ver o halleder bastan anlas begenmezsem para vermem de ona göre yapsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen aç foto adama ornek goster olculeri ver o halleder bastan anlas begenmezsem para vermem de ona göre yapsın
Ya şöyle söyleyeyim kanlo kanalı ya da ışıklandırma tarzı bşr yer için örnek bir şeyler yok mu bakabileceğim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mert Soytürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
google a yazsan milyon tane cıkar bulamazsan git adamla konus o sana cizer gösterir sende ona gore yaptırırsın ya da sen çizdirirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.zizuva.com/zizuva-tasarim-siyah-l-kitaplikli-cizim-ve-calisma-masasi-urun2198.html https://www.hepsiburada.com/home-si...tipi-bilgisayar-masasi-200-s-pm-HBC00000CLRMM
Ya bu masalarda ayaklar çok ince titreşim yapr kı diye düşünüyorum

Kitaplıklı olmasın ya

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Ya bu masalarda ayaklar çok ince titreşim yapr kı diye düşünüyorum

Kitaplıklı olmasın ya
bunları beğenmedeıysenız özel yaptıracaksınız ama fıyat ne çıkar bilmem yüksek ihtımal daha yuksek olur 1. attığım bana güüzel durdu uzun zamandır lıstemde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,381
Üyeler
165,349
Son üye
ökkeş_gngr
Top Bottom