ODAMA NASIL ETHERNET ÇEKEBİLİRİM?

Akif Erdem

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
355
Herkese merhabalar, Turkcell Superonline internet kullanmaktayım. Modemim Turkcell TV + ın olduğu Televizyona bağlı benim bilgisayarım ise yan odada Wi-fi ile bağlanıyorum, sürekli ping çıkıyor kendi odama nasıl ethernet çekebilirim bir yolu var mıdır ?

Herkese merhabalar, Turkcell Superonline internet kullanmaktayım. Modemim Turkcell TV + ın olduğu Televizyona bağlı benim bilgisayarım ise yan odada Wi-fi ile bağlanıyorum, sürekli ping çıkıyor kendi odama nasıl ethernet çekebilirim bir yolu var mıdır ?
internette cat6 kablo satılıyor kaç metre gideceğini hesapla daha sonra ortada kablonun görünmemesi için en ince ''yapışkanlı kablo kanalı'' ile duvarlardan geze geze odana getir ben öyle yaptım.

Uzun ethernet ya da elektrik kablolarından geçen bir yöntem vardı sanırım ona bakın.

Evin içinden geçecek kablo artık başka çare yok gibi :(

Uzun ethernet ya da elektrik kablolarından geçen bir yöntem vardı sanırım ona bakın.
Powerline, baya kurtarıcı bir yöntem ama uzak olunca performans kaybı oluyor, ya da bazen çok güç çeken eşyalarla yakın olduğunda akım karışıp internet zortlayabiliyor

Geri