eger kullandıgın operatör bu işlemi yapmyıorsa elektrikçi çagır oda yapıyosüperonline kullanıyorsan ara kablo çektiricem diye çagır modemden alıyoalr kabloyu duvarların arasından geçirip odana kadar getiriyorlar kanallarla falanda gizliyorlar kabloyu ben öyle yaptırdım maliyetide 300tl gelme parası + kablonun metre başına ücreti
İNternet sağlayıcım türk telekom ama duvarlara müdahale etme şansım yok duvsr kağıdı var ailem izin vermiyorsüperonline kullanıyorsan ara kablo çektiricem diye çagır modemden alıyoalr kabloyu duvarların arasından geçirip odana kadar getiriyorlar kanallarla falanda gizliyorlar kabloyu ben öyle yaptırdım maliyetide 300tl gelme parası + kablonun metre başına ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:
eger kullandıgın operatör bu işlemi yapmyıorsa elektrikçi çagır oda yapıyo
şöyle duvarı delmiyorlar zaten mesela senin odana gelen elektrik kablosu varya onun ordan internet kablosunu geçirip odana nasıl elektrik geliyorsa ordanda internet kablosunu geçiriyorlarİNternet sağlayıcım türk telekom ama duvarlara müdahale etme şansım yok duvsr kağıdı var ailem izin vermiyor
türktelekom yapmıyor diye biliyorum ama bu işi bi arayıp ögren eger yapmıyorlarsa dedigimj gibi elektrikçilerde yapıyorlarşöyle duvarı delmiyorlar zaten mesela senin odana gelen elektrik kablosu varya onun ordan internet kablosunu geçirip odana nasıl elektrik geliyorsa ordanda internet kablosunu geçiriyorlar
Antrede ama kablo geçiremiyorum çok kilit noktadaModem odadan ne kadar uzakta?