Neler Yeni

Odama nasıl internet ulaştırabilirim

sefavarol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
sefa
Bütçe
1000
Eski odamda ethernet girişi vardı ama şimdiki odamda yok sadece 2 tane piriz var ne yapmalıyım cs oynarken ping giriyo çok sinirleniyorum lütfen çözüm bulun ve pahalı bir çözüm olmasın

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes Koskos
süperonline kullanıyorsan ara kablo çektiricem diye çagır modemden alıyoalr kabloyu duvarların arasından geçirip odana kadar getiriyorlar kanallarla falanda gizliyorlar kabloyu ben öyle yaptırdım maliyetide 300tl gelme parası + kablonun metre başına ücreti
Mesaj otomatik birleştirildi:

süperonline kullanıyorsan ara kablo çektiricem diye çagır modemden alıyoalr kabloyu duvarların arasından geçirip odana kadar getiriyorlar kanallarla falanda gizliyorlar kabloyu ben öyle yaptırdım maliyetide 300tl gelme parası + kablonun metre başına ücreti
eger kullandıgın operatör bu işlemi yapmyıorsa elektrikçi çagır oda yapıyo

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
785
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Odanla modem arası kaç metre ise örneğin 10 metre. 10 metre Minimum Cat5e veya Cat6 kablo alabilirsin. Modemin arkasındaki Lan1,Lan2,Lan3 portlarından birine takıp diğer odaya kadar geçir kabloyu daha sonrasında tak kasana/laptobuna çözülsün.

sefavarol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
sefa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eger kullandıgın operatör bu işlemi yapmyıorsa elektrikçi çagır oda yapıyo
İNternet sağlayıcım türk telekom ama duvarlara müdahale etme şansım yok duvsr kağıdı var ailem izin vermiyor

Kosi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Enes Koskos
İNternet sağlayıcım türk telekom ama duvarlara müdahale etme şansım yok duvsr kağıdı var ailem izin vermiyor
şöyle duvarı delmiyorlar zaten mesela senin odana gelen elektrik kablosu varya onun ordan internet kablosunu geçirip odana nasıl elektrik geliyorsa ordanda internet kablosunu geçiriyorlar

şöyle duvarı delmiyorlar zaten mesela senin odana gelen elektrik kablosu varya onun ordan internet kablosunu geçirip odana nasıl elektrik geliyorsa ordanda internet kablosunu geçiriyorlar
türktelekom yapmıyor diye biliyorum ama bu işi bi arayıp ögren eger yapmıyorlarsa dedigimj gibi elektrikçilerde yapıyorlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Cat6 kablosu al işini görür metreyide kendin hesap ederekten alabilirsin

Top Bottom