Herkese selam. League of Legends oynarken 1 maç oynuyorum sorun yok, 2. maç yarım saniye lag başlıyor. Lag olduğu sırada internetimde kopma, internet hızımda düşme veya oyun içi ping artışı olmuyor. Riot'a ticket attığımda bana pingplotter testi yaptırdılar ve internetimde %100 paket kaybı olduğunu söylediler. Sorun bu yüzden kaynaklanıyormuş. Fakat Kablonet'i aradığımda internet paket kaybı ne onu bile bilmiyorlar, sinyallerde sorun yok diyorlar. Ping artışınız yok diyorlar. Zaten sorunum ping değil diyorum ama anlatamıyorum. Yani çözüm öneremiyorlar. Ben bu sorunu nasıl çözeceğim? Arayıp müşteri hizmetlerine başka bir şey mi söylemem gerekiyor?
Not: Ethernet kablosunu değiştim sorun çözülmedi, Kablonet modem değişti sorun çözülmedi. Bilgisayarda hiçbir sorun yok.
Not2: Modemi yeniden başlatıp oyuna girince 2-3 maçlığına lag olmuyor. Sonra yine devam ediyor. Yani düz mantık sorunun modemde olduğunu düşünüyorum.
Not: Ethernet kablosunu değiştim sorun çözülmedi, Kablonet modem değişti sorun çözülmedi. Bilgisayarda hiçbir sorun yok.
Not2: Modemi yeniden başlatıp oyuna girince 2-3 maçlığına lag olmuyor. Sonra yine devam ediyor. Yani düz mantık sorunun modemde olduğunu düşünüyorum.