Halsiz
80+ Silver
Dahası
aldığınız adaptörün markası nedir hocam rica etsem söyler misiniz konu sahibinin yaşadığı sorun bizzat bende de var da.
aldığınız adaptörün markası nedir hocam rica etsem söyler misiniz konu sahibinin yaşadığı sorun bizzat bende de var da.
Pahalı ama bütçem çok kısıtlıBu gibi durumlarda kesin çözüm powerline adaptör kiti almak olacaktır interneti kablolu şekilde gibi dağıtıyor bu sistem normal menzil genişleticilerden çok farklı çalışıyor daha sağlıklı
Router alsam routerden ethernetle kapsama baglanabilirmiyimBen router aldim masama koydum routeri modemdekini tekrar ayni yerden kablosuz paylasmaya ayarladim masamdaki routera ethernet pc ye ethernet
Ethernet kablosu takamam o imkansiz işte öyle olsa modemden cekicem zatenAlıntıyı görüntüle
Router a sadece güc ve ethernet kablosu taktim ethernet kablosu pc ye gidiyor kablosuzdan alıp kablolu/kablosuz yayıyor
Tamam bende modeme kablosuz pc ye kablolu diyorumEthernet kablosu takamam o imkansiz işte öyle olsa modemden cekicem zaten
Yani kablosuz olarak ana modemden aliyor ve ayni sekilde tekrar yayiyor interneti oldugu yerden bende oldugu yerden pc ye ethernet bagliyorum
Ustteki kablosuzu alip kablosuz yayan router alttaki normal evin interneti
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam bende modeme kablosuz pc ye kablolu diyorum
Olur ama sağlıklı olmazPahalı ama bütçem çok kısıtlı
Router alsam routerden ethernetle kapsama baglanabilirmiyim
Ne yapsın GTA V indirsin ve faturası 3883737373TL mi gelsintelefondan USB ile wifi aktarımı sağlanıyor mu hocam?
ısındığında kopma falan yaşadınız mı peki
Powerline adaptörler ping yapıyor, çok sağlıklı değil.Bu gibi durumlarda kesin çözüm powerline adaptör kiti almak olacaktır interneti kablolu şekilde gibi dağıtıyor bu sistem normal menzil genişleticilerden çok farklı çalışıyor daha sağlıklı
Telefonun iyi çekiyorsa telefonu wifi'a bağlayıp kablo yardımı ile bilgisayara bağlayıp internet paylaşabilirsin. Ben denemiştim bu şekilde çalışıyor. Ama telefonun çekiyor mu? Eğer telefon da çekmiyorsa pek verim alamazsın.Kasa topluyorum lakin modemi odama takamiyorum ethernet girişi yok odamda ne yapmam kazim kablo çekmem imkansiz izin verilmiyor USB de kopmalar ve yüksek ping vs oluyor öneriniz varmı ucuz yollu bişey ?
Router alsam ise yararmi
@Ziona @RevDeisDou
hocam ping iyiyse sorun yok bence eğer kafana takıyorsan router allaptopların kendi wifisi var ben onu kullanıyorum kabloyla arasında 1 mbps bile oynamıyor ping hiç değişmiyor
gayet de normal güzel aslında
Router ve adaptörlerden daha iyi emin ol kesin çözüm kablo ama imkan yoksa powerline en sağlıklı olanı ben kurduğum internet sistemlerinde kullanıyorum şikayet de yokNe yapsın GTA V indirsin ve faturası 3883737373TL mi gelsin
Powerline adaptörler ping yapıyor, çok sağlıklı değil.
yok hocam konu sahibi ben değilimhocam ping iyiyse sorun yok bence eğer kafana takıyorsan router al